Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Cieplutko ale to już czwartek
Moze jutro urlopik, nie wiem jeszcze , bo niewyspana przez te upały jestem
Zapraszam na codzienną kawę i życzę miłego dnia
Witaski
Bibi tak dbajcie o siebie
ale nie zapominajcie by nasi pupile miały wodę
oraz wystawiajmy też pojemniki z woda dla ptaków , na ziemi dla jeży , pszczół i innych żyjątek , bo one też nie przeżyją bez wody
Dzień dobry,
oj pogrzmiało i pobłyskało w nocy
dzisiaj mamy dzień oddechu i dobrze , nam po prostu się to należało
W przyszłym tygodniu wyjazd, zobaczymy czy morze się zmieniło,
teraz walizeczkę należy spakować.
Ale zanim to jeszcze kilka dni , dzisiaj też przemieścić się trzeba
dobrego dnia
Haj dzień dobry Bibi pięknej pogody życzę nad naszym morzem.....ja uwielbiam polskie morze ale tylko zimą
Komu kawy czy innej herbatki......mam też kakałko do naleśników.
Spokojnego dnia
Dzień dobry
Chwila oddechu, jak dobrze…
Bibi jaka część wybrzeża ? Ja również podążać będę w tym samym kierunku. Miałam jechać 13 ale zdecydowałam się na 18 i do końca miesiąca.
Dzień dobry
Polskie morze cóż napisać uwielbiam od wrzesnia do czerwca ale w tym roku byłam w lipcu i ludzi naprawdę umiarkowanie aż miło
Prawie parawanów nie było na szczęście
Czas na weekend z wnukiem ...ło matko aktywność na 120% będzie
Miłego dnia Wam życzę
Cześć Dziewczyny
tak, ja , która nie wielbi morza jadę ,
no cóż trzeba czasami odczarowywać swoje przekonania .
Na Kołobrzeg się kieruję , wyjazd właśnie 13-go
Atina , to będziesz miała ciekawe zajęcie , ja po pobycie z wnukami przez 3 dni odpoczywałam (psychicznie).
Dzięki za życzenia , będzie oki