Nie wiem dlaczego ale chyba moja wiadomość wogole do Ciebie nie dotarła...

zatem śladem koleżanek oficjalnie tutaj napiszę co myślę bo nigdy się tego nie boję.
Bożena napisała jedno ważne słowo "egzaltacja"
Czytasz między wierszami i wyjmiesz zawsze to co według Ciebie uderza bezpośrednio w Twoją osobę. To zaś kojarzy mi się z egocentrykiem.
Forum Paweł umiera. I uwierz patrząc na stare posty, że były sytuacje naprawdę trudne.. świat się zmienia. Forum to nie centrum wszechświata a Ty nie jesteś głównym księżycem wokół którego wszyscy krążą i biją brawo.
Jesteś mega szczery pisząc o innych ale nadmiar słów, ostatnio nie tylko dla mnie nieczytelnych , egzaltacja właśnie mnie osobiście odsuwa. Nie wiem z czym zmagasz się na co dzień ale ja w moim obecnym etapie życia nie jestem w stanie przetworzyć Twoich emocji.
Masz niezwykły dar zapamiętywania szczegółów o ludziach z którymi piszesz, ale słuchaj też zamiast mówić.. nikt tutaj ( to mój odbiór) nie jest Twoim wrogiem, wprost przeciwnie ale też niewielu wsiądzie do tak pędzącego pociągu.
Pozdrawiam Cię i powtórzę, nie ma co się szarpać w necie, jak coś nie wypaliło enty raz znaczy, że to nie Twoja droga. Usuń konto i żyj realnym życiem bo to tutaj to tylko jego namiastka. Każdy Twój powrót zmniejszy zaufanie do Ciebie i pogorszy ocenę w oczach innych.
Czytając ostatnie posty widzę całkowicie inny obraz Ciebie, nie dojrzałego, inteligentnego mężczyzny z pasją ale skupionego na sobie człowieka, szybko oceniającego ludzi, pełnego sprzecznych emocji i niestety mało dojrzałego w tym wszystkim. Pamiętaj zbytnia szczerość oraz nadmierne zaangażowanie nie w necie.
Życzę Ci tego dystansu i prawidłowej analizy ludzkich charakterów...w realu.