Duszniki Zdrój "Chopin '' 17.04-05.05

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Duszniki Zdrój "Chopin '' 17.04-05.05

Post autor: forumowicz »

kruszynka pisze:Milusińska :kwiat: zadzwoń do NFZ i nie poddawaj sie jeszcze ,nikt Ciebie nie ""zabije"' przeciez ,a kto pyta nie nie błądzi ;)Powodzenia :)
Dzwoniłam i nic nie udało mi się załatwić.
forumowicz

milusinska pisze:
kruszynka pisze:Milusińska :kwiat: zadzwoń do NFZ i nie poddawaj sie jeszcze ,nikt Ciebie nie ""zabije"' przeciez ,a kto pyta nie nie błądzi ;)Powodzenia :)
Dzwoniłam i nic nie udało mi się załatwić.
:? :? Przepraszam coś przeoczyłam chyba ,ale miałam dzień pełny fajnych emocjii ;) :oops: :oops: :)
forumowicz

Dzwoniłam i nic nie udało mi się załatwić.[/quote]
:? :? Przepraszam coś przeoczyłam chyba ,ale miałam dzień pełny fajnych emocjii ;) :oops: :oops: :)[/quote]

Emocje wciąż są. Chyba pogodziłam już się. Chociaż ktoś mi powiedział że powinnam jechać osobiście do NFZ. Też tak myślisz? :|
forumowicz

Kruszynka :kwiat:
Żle odczytałam. Ty miałaś dziś fajny dzień pełen emocji. A ja z tego wszystkiego żle zrozumiałam. Emocje we mnie też wciąż są. Ale nie koniecznie te dobre. Zazdroszczę Ci. :)
forumowicz

Oj wszyscy mamy dni dobre i mniej ;) ale ten mój fajny był z paru powodów ;) :oops: A może masz mozliwość pojechania z ZUS ?
forumowicz

milusinska pisze:Dzwoniłam i nic nie udało mi się załatwić.
:? :? Przepraszam coś przeoczyłam chyba ,ale miałam dzień pełny fajnych emocjii ;) :oops: :oops: :)[/quote]

Emocje wciąż są. Chyba pogodziłam już się. Chociaż ktoś mi powiedział że powinnam jechać osobiście do NFZ. Też tak myślisz? :|[/quote]

Jak masz taka możliwość ,to też jestem za tym .Zawsze trzeba próbować ,może ktos tam będzie miał dobry dzień ,wytrwałość w dązeniu do jakiegoś celu to bardzo cenna zaleta ,wiem to .
Nie pojedziesz nie będziesz wiedziała czy sprawa by się potoczyła korzystnie .Warto :) :)
forumowicz

Poczytaj korespondencję koleżanko ;) :)
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

[ obrazek zewnętrzny ] Duszniki Zdrój już wita kuracjuszy w 2014 r.
forumowicz

anusia153 :kwiat:
Ja do samego miasta nic nie mam. Duszniki są urokliwe. A fotka którą wstawiłaś to zachęta aby tam już się znależć. Pozdrawiam :D :D :D
Awatar użytkownika
mirek0412gg
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2012 19:34
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: mirek0412gg »

Hej,Milusińska,wcale nie ma tak żle.Byłem tam w sierpniu 2012r.Tworzyliśmy zgraną i fajną grupę.Wspólne toalety i prysznice na korytarzu też mają swoje pozytywy.Pokoje wcale nie są takie złe.Zabiegi i wyżywienie są w Janie Kazimierzu co nie jest żadnym problemem.My organizowaliśmy wspólne ogniska,dancingi czy wypady do schroniska Pod Muflonem.Lokalne biura turystyczne organizują fajne wycieczki za tanie pieniądze.W pobliżu jest Zieleniec,Kudowa Szczeliniec czy Czeski Nachod gdzie jeździliśmy na kawę.Akurat w sierpniu był Międzynarodowy Koncert Chopinowski.Przez tydzień był wielki świat.A w Dusznikach atrakcji sporo.Jedziesz w fajnym terminie.Ja też miałem te same dylematy przed wyjazdem,a wróciłem bardzo zadowolony.Jak nie rozwiałem Twoich wątpliwości to napisz na meila [email].eu
ODPOWIEDZ