Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
margot pisze:Alek CV, podanie , załącznik i rozpatrzymy w przeciągu 14 dni
Margotek jestem w trakcie pisania cv i listu motywacyjnego,tylko zdjęcie musze poszukać,a załącznik się znajdzie nie powiem,że nie
Znalazłem zdjęcie,dodaje je do dokumentacji celem przedłożenia najwyższej izbie
smieszna_szyja.jpg
Ostatnio zmieniony 28 lut 2014 22:30 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Kociu komplikator Ci się włączył czy co
To jest temat dla wszystkich ...im więcej nas tym więcej tematów może być poruszonych dla lepszego samopoczucia przed lub po snie , nie wspomnę o pączkowaniu
kociu pisze:Okej jesli chodzi o paczkowanie to nic z tych rzeczy jestem narazie sama ,został mi tylko jasiek
Witam kociu jak ino został Ci tylko jasiek to go przez okno i musi jakiś się wkraść do Ciebie pączuś
Ja jak narazie musze czekać na rozpatrzenie moich aplikacji złożonych do dyrekcji