Dzwoniłam i nic nie udało mi się załatwić.kruszynka pisze:Milusińskazadzwoń do NFZ i nie poddawaj sie jeszcze ,nikt Ciebie nie ""zabije"' przeciez ,a kto pyta nie nie błądzi
Powodzenia
Duszniki Zdrój "Chopin '' 17.04-05.05
-
forumowicz
Re: Duszniki Zdrój "Chopin '' 17.04-05.05
-
forumowicz
milusinska pisze:Dzwoniłam i nic nie udało mi się załatwić.kruszynka pisze:Milusińskazadzwoń do NFZ i nie poddawaj sie jeszcze ,nikt Ciebie nie ""zabije"' przeciez ,a kto pyta nie nie błądzi
Powodzenia
-
forumowicz
Emocje wciąż są. Chyba pogodziłam już się. Chociaż ktoś mi powiedział że powinnam jechać osobiście do NFZ. Też tak myślisz?
-
forumowicz
Żle odczytałam. Ty miałaś dziś fajny dzień pełen emocji. A ja z tego wszystkiego żle zrozumiałam. Emocje we mnie też wciąż są. Ale nie koniecznie te dobre. Zazdroszczę Ci.
-
forumowicz
-
forumowicz
milusinska pisze:Dzwoniłam i nic nie udało mi się załatwić.
Emocje wciąż są. Chyba pogodziłam już się. Chociaż ktoś mi powiedział że powinnam jechać osobiście do NFZ. Też tak myślisz?
Jak masz taka możliwość ,to też jestem za tym .Zawsze trzeba próbować ,może ktos tam będzie miał dobry dzień ,wytrwałość w dązeniu do jakiegoś celu to bardzo cenna zaleta ,wiem to .
Nie pojedziesz nie będziesz wiedziała czy sprawa by się potoczyła korzystnie .Warto
-
forumowicz
Ja do samego miasta nic nie mam. Duszniki są urokliwe. A fotka którą wstawiłaś to zachęta aby tam już się znależć. Pozdrawiam
- mirek0412gg
- Kuracjusz

- Na forum od: 16 lip 2012 19:34
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2