Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjeżdzam do Świeradowa-Zdrój ST. LUKAS od 19.04---10.05 może ktos jeszcze z Mazur......Ja z Olsztyna....[ pociagiem] tam się wybiera w tym samym czasie, to raźniej by mi było......,Może ktos wie jakie jest połaczenie własnie z Jeleniej Góry do Świeradowa po 20 .40 wieczorem bo na tą godzinę do Jeleniej Góry......
Terka50 pisze:Wyjeżdzam do Świeradowa-Zdrój ST. LUKAS od 19.04---10.05 może ktos jeszcze z Mazur......Ja z Olsztyna....[ pociagiem] tam się wybiera w tym samym czasie, to raźniej by mi było......,Może ktos wie jakie jest połaczenie własnie z Jeleniej Góry do Świeradowa po 20 .40 wieczorem bo na tą godzinę do Jeleniej Góry......
Witaj Terka50...z tego co mi wiadomo..jak wysiadziesz z pociągu w Jeleniej Gorze...stoja tam busiki..i podwożą wszystkich tam gdzie sobie zyczysz..nie ma z tym problemu,pozdrawiam
Witaj Terka50 , obawiam się że będziesz miała mocno utrudniony dojazd ponieważ będziesz bardzo późno i do tego 19 to Wielka Sobota . O tej porze to raczej żaden bus nie jeździ . W dziale na każdy temat w Forumowym rozkładzie jazdy podawałam numer telefonu do przewoźnika , lepiej zadzwoń aby się upewnić. Pomyśl raczej o innym połączeniu bo może okazać się że tylko Taxi Ci zostanie a to około 40 km od Jeleniej. Pozdrawiam
Witaj Terka
O to co zawiera E-Podróznik :
Olsztyn Główny wyjazd godz 8:40 ,Wrocław Główny 16:43.Z IR .Z Wrocławia 18:00 w Swieradowie Zdroju godz 20.
Normalny Przewozy Osobowe przejedziesz 621 km
Terka...najlepiej jest przenocować w Wrocławiu ,,,a pojechać na następny dzień,,, wiem , bo tak zrobiłam trzy lata temu jak jechałam do Świeradowa Zdrój
Dziękuję za informacje.......która to okazała sie bezcenna ... Ja ze swojej strony mogę podpowiedzieć jak dojechac z Olsztyna do Krynicy Zdroju........jechałam kilka lat temu, ale może nic się nie zmieniło . Wsiadłam do autobusu ok 7 rano relacji OLSZTYN- KRAKÓW , ale wysiadłam w KIELCACH ...czekasz 20 minut ... i jest autobus bezpośredni do KRYNICY ZDROJU ....... na miejscu byłam wieczorem.......