ŚWIERADÓW-ZDRÓJ

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Terka50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sie 2011 22:43

ŚWIERADÓW-ZDRÓJ

Post autor: Terka50 »

Wyjeżdzam do Świeradowa-Zdrój ST. LUKAS od 19.04---10.05 może ktos jeszcze z Mazur......Ja z Olsztyna....[ pociagiem] tam się wybiera w tym samym czasie, to raźniej by mi było......,Może ktos wie jakie jest połaczenie własnie z Jeleniej Góry do Świeradowa po 20 .40 wieczorem bo na tą godzinę do Jeleniej Góry......
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: ŚWIERADÓW-ZDRÓJ

Post autor: malgorzatas »

Terka50 pisze:Wyjeżdzam do Świeradowa-Zdrój ST. LUKAS od 19.04---10.05 może ktos jeszcze z Mazur......Ja z Olsztyna....[ pociagiem] tam się wybiera w tym samym czasie, to raźniej by mi było......,Może ktos wie jakie jest połaczenie własnie z Jeleniej Góry do Świeradowa po 20 .40 wieczorem bo na tą godzinę do Jeleniej Góry......
Witaj Terka50...z tego co mi wiadomo..jak wysiadziesz z pociągu w Jeleniej Gorze...stoja tam busiki..i podwożą wszystkich tam gdzie sobie zyczysz..nie ma z tym problemu,pozdrawiam :kwiat:
Terka50
Kuracjusz
Kuracjusz

Małgorzatas..... dziękuję za informacje......i pozdrawiam
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Witaj Terka50 , obawiam się że będziesz miała mocno utrudniony dojazd ponieważ będziesz bardzo późno i do tego 19 to Wielka Sobota . O tej porze to raczej żaden bus nie jeździ . W dziale na każdy temat w Forumowym rozkładzie jazdy podawałam numer telefonu do przewoźnika , lepiej zadzwoń aby się upewnić. Pomyśl raczej o innym połączeniu bo może okazać się że tylko Taxi Ci zostanie a to około 40 km od Jeleniej. Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Terka :)
O to co zawiera E-Podróznik :
Olsztyn Główny wyjazd godz 8:40 ,Wrocław Główny 16:43.Z IR .Z Wrocławia 18:00 w Swieradowie Zdroju godz 20.
Normalny Przewozy Osobowe przejedziesz 621 km :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Terka50 pisze:Małgorzatas..... dziękuję za informacje......i pozdrawiam
Terka..zrób też tak jak podpowiadają tobie dziewczyny...ja bylam w Jeleniej Gorze rano ok.11h..więc sie upewni...pozdrwiam :kwiat:
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: bozena180 »

Terka...najlepiej jest przenocować w Wrocławiu ,,,a pojechać na następny dzień,,, wiem , bo tak zrobiłam trzy lata temu jak jechałam do Świeradowa Zdrój :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Terka50
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję za informacje.......która to okazała sie bezcenna ... Ja ze swojej strony mogę podpowiedzieć jak dojechac z Olsztyna do Krynicy Zdroju........jechałam kilka lat temu, ale może nic się nie zmieniło . Wsiadłam do autobusu ok 7 rano relacji OLSZTYN- KRAKÓW , ale wysiadłam w KIELCACH ...czekasz 20 minut ... i jest autobus bezpośredni do KRYNICY ZDROJU ....... na miejscu byłam wieczorem.......
monik19
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2014 21:43
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: monik19 »

Witam ! może ktoś jedzie z Warszawy do Świeradowa Zdrój w dn 14.03.2014 proszę o jakiekolwiek wiadomości....piszcie swoje meile... ;) :kwiat: :kwiat: :kwiat:
jerzy51
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 paź 2012 12:58

Post autor: jerzy51 »

witaj ja jade ale 13 05 pozdrawiam
ODPOWIEDZ