chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męrza a .....!!!!!!!!
Re: chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męrza a .....!!!!
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
-
forumowicz
Przeczytał te Wasze wypowiedzi i musze się pod nimi podpisać.Macie racje .Ja też jestem stałym bywalcem sanatorium i nie jade po to by szukać przygody. Tylko by odpocząć i porawić zwoje zdrowie.Każdy odpowiada za swoje czyny. Nie wolno innych za to obwiniać..Skoro mąż czy żona sami szukają przygód to już ich to sprawa i ich współmałżonka . A nie szukać dziury w dziurawym bucie jak się go ma.Zawsze tak było jest i będzie. I tego nikt nie zmieni.Jedni się leczą ,jedni używają ile się da.
A nam nie wolno osondzać bo sami będą osondzeni.-pozdrawiam
-
forumowicz
Następnie ,jesli dwoje ludzi jest ze sobą bo tak nakazuje przyzwoitośc ,chociaz tych dwojga nic nie łączy to.....................
No to CO? Jest jak jest ,jest się w sanatorium,na wycieczce,gdzieś tam i co ? i okazuje się ,że jest ktoś kto myśli tak jak my,ma marzenia takie jak nasze ,światopogląd taki jak nasz itd i co? no i mamy..............................aaale zastrzegam się ,jeśli są to tylko zachowania obliczone na szybki seks, wieczory wspólne spędzone na tańcach ,na wycieczkach i nic po za tym to to,nie jest przeze mnie zrozumiane ,ale to jest tylko moje zdanie