Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj balladyno napisz jakie są tam zwyczaje które pokoje są lepsze które gorsze jaka obsługa jedzenie zabiegi? ja byłem w Kołobrzegu, Iwoniczu Zdroju, Teresinie mogę coś podpowiedzieć pozdrawiam.
Witam.Nie wiem jak Tobie spodoba się Sasanka i Swinoujście ale jak dla mnie było super. Pokoje dwu i trzy osobowe ,studia były tez jedynki ale nie wiem jak można na nie się załapać.Jedzenie bb dobre i jak dla mnie dużo i różne. Zabiegi ok.ośrodek trochę pokręcony ale szybko załapiesz co i jak. Do morza niedaleko.Jeśli jeszcze chcesz coś się dowiedzieć chętnie napiszę.