chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męrza a .....!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męrza a .....!!!!

Post autor: Selene »

Witaj Jacek.S,

Po pierwsze to Ty chyba osobiście nigdy nie byłeś w sanatorium, po drugie bardzo dotkliwie musiała Ciebie
skrzywdzić kobieta bo jest w Tobie dużo goryczy i po trzecie nie mierz jedną miarą wszystkich kobiet
bo każda z nas jest inna.
A to, co tutaj napisano w równej mierze dotyczy również mężczyzn.

Pozdrawiam
Selene :)
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

Witam.
Czytam i oczy przecieram ze zdumienia bo albo ja mam szczęście i trafiam na normalnych ludzi w sanatorium albo jestem ślepa.Proponuję pisać skargi do NFZ ze zamiast ludzi wysyłać do sanatorium wysyłają do domu uciech.Nie wiem dlaczego macie takie złe zdanie na temat kuracjuszy myślicie ,że wasze połówki nie wyjeżdżając mają czyste sumienie.Nie twierdzę że nie zdarzają się takie sytuacje ale gdzie ich nie ma a nic się nie dzieje bez przyczyny. Nie mnie osądzać.
Pozdrawiam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jacku Jacku ,ale numer :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Mirabella
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2012 20:55
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Mirabella »

Witam wszystkich kuracjuszy.
Jacku w sanatorium po 19 też są zabiegi(taneczne) ,tylko dobrowolne.
Relaks i ruch przy muzyce zaleca pacjentom lekarz .......dla zdrowia.
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

chciałam zrobic niespodziankę jadąc po męża a .....!!!
chciałem zrobic niespodziankę jadąc po żone a .....!!!
No i prosze jaki zbiek okoliczności tematu do dyskusji.
A wypowiedzi oj oj będzie się dziło................... :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Zadam przewrotnie Bardzo znane PYTANIE

KTO BEZ SKAZY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEN !!!!!!!!!!

Drodzy mili ja nie mam lat nastu mam i widziałem w swoim życiu wiele pierwszy wyjazd do sanatorium to rok ..1988 gdy jeszcze bilety na powrót wydawaly Panie pilęgniarki.
Mnie trafił się do ..Czestochowy bo mój pojechał z inna osobą !!
Wiele opini na temat Życia w Sanatorium wyrażają osoby ,ktore nawet nie byly na ..wczasach ale w kwestii sanatoriow są ekspertami.
Znam i mam nawet w rodzinie Ciocie ,ktore nigdy nie byly ,ale znajoma znajomej co była to ..powiedziała.
a problem zdrady cóz to jest zdrada tutaj powinni wyrazić swój osad n/t zdrady Filozofowie bo posłuże sie kolejnym cytatem
Nie pożadaj żony bliźniego swego
Co to jest porzadanie ?? ok seks to juz po i zachwyt ??
Czy nikomu z Nas nie zdarzylo się Nawet fantazjować na temat czy to Kobiety -to my mężczyźni czy Wam Drogie Panie na temat bogu winnego przystojniaka?
Cóż te 21 dni na turnusie wielu wciela się w "skory "swych ideałów bo przecież wysoki PROCENT kuracjuszy to sami Super...
ale to tylko 21 dni

Podam wam pewien przykład sanatorium w Kołobrzegu rok 2000 przy stoliku z ..urzedu siadaja 4 osoby w tym samym wieku ..totalny przypadek pan dietetyczek ( 2 Panie ,2 Panów)i co przez 24 dni Super zabawa a od tego czasu cała ta 4 w różnych konfiguracjach Spotyka się w sanatoriach po 2000 roku spotkali sie juz 5 razy i co
W tym Zwiazku nawet nie doszlo do ..pocałunku bo kazde z nich Ma Swego PARTNERA i go Szanuje jak i Znajomych
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewa831 »

W 100% się zgadam
mario50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2011 16:43

Post autor: mario50 »

Do Aga13 :) Na wstepie chciałbym pogratulować świetnego postu, chociaż wcześniej go nie zauważyłem>>> uwielbiam takie tematy i wręcz mam wielka frajdę czytając jak zbulwersowane kobiety prześcigają się w piętnowaniu facetów którzy traktują sanatorium jako tani i legalny burdelik :D Śmiać mi się chce z Waszych oburzonych min drogie Panie. I cóż z tego ze zahukany i zaszczuty mąż urwał się na 3 tygodnie z Waszego łańcucha i jak ogłupiały wolnością pies chce się nacieszyć swobodą. Jeśli decydujecie sie puścić męża samego to w żadnym wypadku nie wolno wnikać w to co on tam robi >> TO WYŁĄCZNIE JEGO SPRAWA.. I tak powinno pozostać> Jeśli natomiast tak jak dla Agi13 jest to powód do rozwodu to proszę bardzo , droga wolna>> Zastanówcie się Drogie Panie, czy warto dla jakiejś prezerwatywy w sanatoryjnym koszu niszczyć swój długoletni związek?!!! Jeśli dla Was to jest powód to facet (mąż) powinien uciekać od takiej zaborczej kobiety jak najszybciej>> zanim go zniszczy psychicznie wymówkami posanatoryjnymi i oskubie z honoru i kasy>>A swoją drogą żeby sanatoryjny flirt doszedł do skutku to oprócz niesubordynowanych mężów muszą byc też jakieś żony które też się wyrwały na 3 tygodniową przepustkę ;) A swoją drogą >>> Aga13, czy Ty jestes już po rozwodzie???? w końcu post liczy prawie rok czasu!!!
forumowicz

Mario 50 swietny komentarz :lol: ;) :lol:
forumowicz

Niespodzianek nie należy robić jadąc po żonę czy męża ,tylko oczekiwac partnera z dobrą kolacją przy swiecach ;) :)
Zablokowany