Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kołobrzeg, san. Perła Bałtyku, turnus NFZ 13.03-04.03/2014. Ze względu, iż nie kwalifikuję się do "jedynki" ( odmowa Dyrektora Uzdrowiska Kołobrzeg d/s Lecznictwa na moją pisemną prośbę), "dwójki" są dla małżeństw wg pracownika recepcji, poszukuję towarzystwa do "trójki". Toleruję temperaturę pokojową max. 19-20*C, śpię przy otwartym oknie, chrapię (!), jestem zdecydowanie "sową" niż "skowronkiem". Tyle o mnie na razie - oczekuję propozycji. Facet - 60+.
radwan pisze:Kołobrzeg, san. Perła Bałtyku, turnus NFZ 13.03-04.03/2014. Ze względu, iż nie kwalifikuję się do "jedynki" ( odmowa Dyrektora Uzdrowiska Kołobrzeg d/s Lecznictwa na moją pisemną prośbę), "dwójki" są dla małżeństw wg pracownika recepcji, poszukuję towarzystwa do "trójki". Toleruję temperaturę pokojową max. 19-20*C, śpię przy otwartym oknie, chrapię (!), jestem zdecydowanie "sową" niż "skowronkiem". Tyle o mnie na razie - oczekuję propozycji. Facet - 60+.
radwan gratuluje poczucia humoru i szczerosci..na wszystko jest rada..na chrapanie stopery,temperatura.moze być..wszak to wiosna..a w sanatorium nie idzie sie spać z kurami...wiec życze powodzenia
Chrapanie jest bardzo uciążliwe.....dla mnie . Moja koleżanka Lidzia wręcz podnieca się osobami które chrapią...nisko , wysoko, ...ona ma jakieś tam określenia tego....miłego dla jej ucha chrapania Szkoda Radwan tylko , ze moja koleżanka nigdy nie była w sanatorium i nigdy do niego nie pojedzie....przekonania polityczne i religijne ..tak mówi, bo pasowalibyście do siebie
Zgadzam się z Tobą Słoneczko. Chrapanie może i jest dla czyjegoś ucha przyjemne, ale fajnie, gdy możemy dokonać wyboru. Jeśli nie chrapiemy a trafi nam się w pokoju osoba chrapiąca to wcale nie jest miłe. Zdarzyło mi się to dwukrotnie i moje noce, mimo stoperów upływały w większości na proszeniu osoby chrapiącej o przekręcenie się na drugi bok. Może gdyby obydwie osoby chrapały byłoby inaczej...pozdrawiam i udanego szukania współlokatora.