Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie też pomału spadają, ale zawsze to coś !! - Mam pytanie czy ktoś próbował otworzyć mapkę z wykazem sanatorium ze strony NFZ warm. mazur. czyli Olsztyn. Od dłuższego czasu widnieje tylko napis mapa sanat.... a mapy nie widać, NFZ twierdzi, że u nich się otwiera i być może to z moim komputerem jest coś nie tak. Proszę o info !
danka pisze:Czy rehabilitacja sanatoryjna to również jest uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne dorosłych?
Witaj !
Rehabilitacja to pobyt na okres 28 dni a leczenie sanatoryjne to 21 dni. Miałam nadzieję, że dostane rehabilitację ale niestety .......... ale co tam dla zdrowia ważne jest nie ilość dni ale jakość zabiegów. Pozdrawiam !
danka napisał(a):Czy rehabilitacja sanatoryjna to również jest uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne dorosłych?
Do Danki tak odpowiadam Tobie- rehabilitacja sanatoryjna w sanatorium 28 dniowe na taką czekam właśnie.