Polanica od 14-02-2014 r.
-
ninak
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 lis 2012 16:21
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Polanica od 14-02-2014 r.
Z Wambierzyc wkleiłaś zdjęcia bazyliki a,byliscie w ruchomej szopce,kalwarii i skansenie? Polecam do zwiedzenia cudo natury rezerwat przyrody Torfowisko pod Zieleńcem.W Kudowie też jest ruchoma szopka i skansen w Pstrążnej. 
Dziękuję pięknie Aniu za informacje ktore mi przesłałaś na temat zamieszczania zdjęć ,były bardzo pomocne dla mnie ,dzięki nim teraz mogę tutaj zapisywać różne foty ,jeszcze raz serdecznie dziękuję .Pozdrawiam pięknie Irek.
[ obrazek zewnętrzny ] [ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ] [ obrazek zewnętrzny ]
Irek oj tam , oj tam .
cała przyjemność po mojej stronie
Byliśmy dzisiaj na Czarnej Górze , niestety wyciąg krzesełkowy nieczynny , dla narciarzy za późno, turystycznie jeszcze za wcześnie , nie zdecydowaliśmy się wejść na szczyt , co niektórzy nie mieli odpowiedniego obuwia , szkoda , ale i tak widoki piękne. Jest trochę śniegu ,wyciągi orczykowe czynne , narciarze jeszcze mogą nacieszyć się białym szaleństwem.
Byliśmy dzisiaj na Czarnej Górze , niestety wyciąg krzesełkowy nieczynny , dla narciarzy za późno, turystycznie jeszcze za wcześnie , nie zdecydowaliśmy się wejść na szczyt , co niektórzy nie mieli odpowiedniego obuwia , szkoda , ale i tak widoki piękne. Jest trochę śniegu ,wyciągi orczykowe czynne , narciarze jeszcze mogą nacieszyć się białym szaleństwem.