towarzystwo do pokoju

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
radwan
Na forum od: 04 mar 2014 15:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

towarzystwo do pokoju

Post autor: radwan »

Kołobrzeg, san. Perła Bałtyku, turnus NFZ 13.03-04.03/2014. Ze względu, iż nie kwalifikuję się do "jedynki" ( odmowa Dyrektora Uzdrowiska Kołobrzeg d/s Lecznictwa na moją pisemną prośbę), "dwójki" są dla małżeństw wg pracownika recepcji, poszukuję towarzystwa do "trójki". Toleruję temperaturę pokojową max. 19-20*C, śpię przy otwartym oknie, chrapię (!), jestem zdecydowanie "sową" niż "skowronkiem". Tyle o mnie na razie - oczekuję propozycji. Facet - 60+.
andbar
Na forum od: 09 sty 2014 13:44

Re: towarzystwo do pokoju

Post autor: andbar »

trudno będzie........
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

radwan pisze:Kołobrzeg, san. Perła Bałtyku, turnus NFZ 13.03-04.03/2014. Ze względu, iż nie kwalifikuję się do "jedynki" ( odmowa Dyrektora Uzdrowiska Kołobrzeg d/s Lecznictwa na moją pisemną prośbę), "dwójki" są dla małżeństw wg pracownika recepcji, poszukuję towarzystwa do "trójki". Toleruję temperaturę pokojową max. 19-20*C, śpię przy otwartym oknie, chrapię (!), jestem zdecydowanie "sową" niż "skowronkiem". Tyle o mnie na razie - oczekuję propozycji. Facet - 60+.
radwan :kwiat: gratuluje poczucia humoru i szczerosci..na wszystko jest rada..na chrapanie stopery,temperatura.moze być..wszak to wiosna..a w sanatorium nie idzie sie spać z kurami...wiec życze powodzenia :serce:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Porozmawiaj z siostrą przełożoną. Ona ma dużo do powiedzenia.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Chrapanie jest bardzo uciążliwe.....dla mnie :D . Moja koleżanka Lidzia wręcz podnieca się osobami które chrapią...nisko , wysoko, ...ona ma jakieś tam określenia tego....miłego dla jej ucha chrapania :D Szkoda Radwan tylko , ze moja koleżanka nigdy nie była w sanatorium i nigdy do niego nie pojedzie....przekonania polityczne i religijne :lol: :lol: ..tak mówi, bo pasowalibyście do siebie ;) ;)
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: bozenkagr »

Zgadzam się z Tobą Słoneczko. Chrapanie może i jest dla czyjegoś ucha przyjemne, ale fajnie, gdy możemy dokonać wyboru. Jeśli nie chrapiemy a trafi nam się w pokoju osoba chrapiąca to wcale nie jest miłe. Zdarzyło mi się to dwukrotnie i moje noce, mimo stoperów upływały w większości na proszeniu osoby chrapiącej o przekręcenie się na drugi bok. Może gdyby obydwie osoby chrapały byłoby inaczej...pozdrawiam i udanego szukania współlokatora.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja akurat nie szukam współlokatora ale dla Adama przyda sie to życzenie twoje :lol: :lol: :lol:
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: bozenkagr »

wiem że to nie Ty, Słoneczko szukasz współlokatora lecz Radwan, wyszło dwa w jednym... :kwiat: :) pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

bozenkagr pisze:wiem że to nie Ty, Słoneczko szukasz współlokatora lecz Radwan, wyszło dwa w jednym... :kwiat: :) pozdrawiam
Miłego dnia Bozenkagr :kwiat: :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum