Ustroń - Równica

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zbyszek.s
Na forum od: 07 mar 2012 21:12

Ustroń - Równica

Post autor: zbyszek.s »

Jadę do sanatorium Równica miejscowość Ustroń 12.04. z woj. świętokrzyskiego (Kielce). Z chęcią zabrałbym się z kimś, ewentualnie proszę o info jak najszybciej tam dotrzeć. kontakt do mnie 510373430
robert1973
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2012 11:56

Re: Ustroń - Równica

Post autor: robert1973 »

Witaj zbyszek.s ,mam ten sam termin do Równicy jadę z Częstochowy.Ps.fajne sanatorium się nam trafiło. . .Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witajcie Panowie ,super macie sanatorium :) byłam przed laty rewelka :) Pozdrawiam i miłego odpoczynku
p.s do Zbyszka.s moje odniesienie przed chwilą w innym temacie nie było do Pana.

Pozdrawiam :)
kruszynka1958
robert1973
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj kruszynka1958,dziękuję za życzenia.Pozdrawiam :)
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

widac ,że byliście tam dawno ,ja dopiero wróciłam i wiecęj nie chcę tam jechac:( Koszmar!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Gaba ,to fakt byłam dawno ale Szpital Uzdrowiskowy ,tak się wtedy nazywał był super ,a co takiego się aż tak zmieniło na nie?
:( Wszystko było na miejscu duży Zakład Przyrodoleczniczy ,sklepy,kawiarnie 2 ogromna stołówka ,diety do wyboru ,pokoje 1 z pełnym węzłem sanitarnym .
Napisz sama jestem ciekawa jak jest teraz.
pozdrawiam :)
robert1973
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj Gaba,ja byłem tam w 2009 i 2011 czyli niedawno a jak na czwarte sanatorium w którym byłem to właśnie to oceniam najwyżej. . .Pozdrawiam
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

...dla mnie koszmarem były zabiegi rozwleczone na cały dzień np:godz.6 rano gimnastyka ,10-magnetron,11,30-borowina,14,30 gimnastyka w basenie pomiędzy posiłki(skromne)-zaznaczam ,że nic nie można przesunac- nowy wynalazek-tzw:czipy,które nie wpuszczą Cię ani prędzej,ani później do gabinetu.Pierwszego dnia spóźniłam się na gimnastykę już nie mogłam wejsc- przepadło:( i tak cały okres ...okolice zobaczyłam w niedzielę...ogólnie chaos!
sparrow.ski
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 22:01

Post autor: sparrow.ski »

Z Kielc do Ustronia jedzie PKS (z Warszawy),wysiadasz Ustroń Centrum,obok są taxi-10 zł.do Równicy.Rada:telefonicznie zarezerwuj pokój z widokiem na miasto.Telewizor w pokoju kosztuje 4 zł dziennie.
misiek1971
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2012 09:02

Post autor: misiek1971 »

JADĘ do sanatorium Ustroń w terminie 27.03-17.04 z NFZ pytanie moje czy można telefonicznie rezerwować pokój i czy w pokojach są media TV jak cena za parking
ODPOWIEDZ