radwan pisze:Kołobrzeg, san. Perła Bałtyku, turnus NFZ 13.03-04.03/2014. Ze względu, iż nie kwalifikuję się do "jedynki" ( odmowa Dyrektora Uzdrowiska Kołobrzeg d/s Lecznictwa na moją pisemną prośbę), "dwójki" są dla małżeństw wg pracownika recepcji, poszukuję towarzystwa do "trójki". Toleruję temperaturę pokojową max. 19-20*C, śpię przy otwartym oknie, chrapię (!), jestem zdecydowanie "sową" niż "skowronkiem". Tyle o mnie na razie - oczekuję propozycji. Facet - 60+.
No jakie to piękne ...tyle oczekiwań

i wiesz co ?

temperaturka ? w sam raz dla mnie

okno ? także...chrapanie ? z tym jest już gorzej ,ale? są różne rodzaje chrapania--takie cichuteńkie ,głośniejsze i takie jak ma mój sąsiad --latem spanie przy otwartym oknie u mnie i u niego --zero spania u mnie! słychać go na drugim osiedlu(naprawdę-nie kłamię).Wychodzę wtedy na balkon i mam po spaniu."Sową" mogę być -da się załatwić -o ile dotrzymasz towarzystwa

facet? tym bardziej mi odpowiada

to moje zapatrywania na sprawy te i tamte.Wiek -60+ i tu nie wiem ...jesteś w plusie czy na minusie z tą sześćdziesiątką ?
Choć ? to też nie ma znaczenia.Bo jak minus to wiek prawdopodobnie zbliżony do mnie

jak plus to też może być.Ponoć faceci na plusie są bardziej doświadczeni

...no więc jak będzie ?