towarzystwo do pokoju

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: towarzystwo do pokoju

Post autor: stokrotka »

radwan pisze:Kołobrzeg, san. Perła Bałtyku, turnus NFZ 13.03-04.03/2014. Ze względu, iż nie kwalifikuję się do "jedynki" ( odmowa Dyrektora Uzdrowiska Kołobrzeg d/s Lecznictwa na moją pisemną prośbę), "dwójki" są dla małżeństw wg pracownika recepcji, poszukuję towarzystwa do "trójki". Toleruję temperaturę pokojową max. 19-20*C, śpię przy otwartym oknie, chrapię (!), jestem zdecydowanie "sową" niż "skowronkiem". Tyle o mnie na razie - oczekuję propozycji. Facet - 60+.
No jakie to piękne ...tyle oczekiwań :lol: :lol: :lol: i wiesz co ? :lol: temperaturka ? w sam raz dla mnie :) okno ? także...chrapanie ? z tym jest już gorzej ,ale? są różne rodzaje chrapania--takie cichuteńkie ,głośniejsze i takie jak ma mój sąsiad --latem spanie przy otwartym oknie u mnie i u niego --zero spania u mnie! słychać go na drugim osiedlu(naprawdę-nie kłamię).Wychodzę wtedy na balkon i mam po spaniu."Sową" mogę być -da się załatwić -o ile dotrzymasz towarzystwa :lol: facet? tym bardziej mi odpowiada :lol: to moje zapatrywania na sprawy te i tamte.Wiek -60+ i tu nie wiem ...jesteś w plusie czy na minusie z tą sześćdziesiątką ?
Choć ? to też nie ma znaczenia.Bo jak minus to wiek prawdopodobnie zbliżony do mnie :? jak plus to też może być.Ponoć faceci na plusie są bardziej doświadczeni :lol: :lol: :lol: ...no więc jak będzie ? :?: :serce: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Oj Stokrotko ostro jedziesz :lol: :lol: :lol: czasami tak trzeba :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sztani pisze:Oj Stokrotko ostro jedziesz :lol: :lol: :lol: czasami tak trzeba :kwiat:
Piszesz -ostro ha,ha,ha :lol: bo taka jestem na co dzień :lol: ale tak poważnie to.....początek "rozmówek" Radwana też jest (był) akurat na moje poczucie humorku :lol: Swoją drogą czas wyjazdu Radwana się zbliża i nadal nie wiemy kto będzie towarzyszył w pokoju na dobre i złe.Jakoś nie ma chętnych :roll:
Radwan ! a może dostałeś tą propozycję na PW a tutaj milczysz ? nie daj się prosić -napisz nam -czekamy :serce:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A może zrobimy zrzutkę i dopłacimy do pokoju dwuosobowego (będzie w nim sam ;) ) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

sztani pisze:A może zrobimy zrzutkę i dopłacimy do pokoju dwuosobowego (będzie w nim sam ;) ) :lol: :lol: :lol:
Sztani :kwiat: dobry pomysł :lol: :lol: tylko mnie się wydaje , że Radwanowi nie o to chodzi ;) :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rzadko który facet nawet 50+ i dalej nie chrapie . (Wszystko nam wiotczeje ) :lol: :lol: :lol: Normalne dziwił bym się gdy by tak nie było ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Sztani ...oj tam oj tam...grawitacja to rzecz normalna w "pewnym" okresie życia :lol:
A tak na poważnie mnie nic nie przeszkadza mam takie podejście do życia :lol: jeśli chodzi o towarzystwo w pokoju.Oby tylko nie wpaść w jakąś skrajność...
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Masz rację Atino najważniejsze super podejście do życia . :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Sloneczko pisze:
sztani pisze:A może zrobimy zrzutkę i dopłacimy do pokoju dwuosobowego (będzie w nim sam ;) ) :lol: :lol: :lol:
Sztani :kwiat: dobry pomysł :lol: :lol: tylko mnie się wydaje , że Radwanowi nie o to chodzi ;) :lol:
Jak myślisz o co chodzi Radwanowi ? Tu wszyscy dorośli -więc śmiało napisz :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

On chce mieszkać w pokoju dwuosobowym z kimś komu nie będzie przeszkadzało chrapanie :D
ODPOWIEDZ