Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Słoneczko! to wiem ,ale myślałam że może dla Niego nie ważna płeć i sądziłam że właśnie o tym pisałaś
Bo tu wszystko jest możliwe -nie jedno już czytałam więc.....
Jest też inne wyjście aby dostał "dwojkę" -po prostu musi zabrać ze sobą małżonkę.Wtedy nikt nie powie że "dwójki " są zarezerwowane dla małżeństw
Ja jak jechałam do sanatorium i chciałam pokój dwuosobowy nie musiałam brać męża ze sobą. Miałam wspaniałą współlokatorkę, z która mam kontakt do dzisiaj
radwan pisze:Kołobrzeg, san. Perła Bałtyku, turnus NFZ 13.03-04.03/2014. Ze względu, iż nie kwalifikuję się do "jedynki" ( odmowa Dyrektora Uzdrowiska Kołobrzeg d/s Lecznictwa na moją pisemną prośbę), "dwójki" są dla małżeństw wg pracownika recepcji, poszukuję towarzystwa do "trójki". Toleruję temperaturę pokojową max. 19-20*C, śpię przy otwartym oknie, chrapię (!), jestem zdecydowanie "sową" niż "skowronkiem". Tyle o mnie na razie - oczekuję propozycji. Facet - 60+.
No jakie to piękne ...tyle oczekiwań i wiesz co ? temperaturka ? w sam raz dla mnie okno ? także...chrapanie ? z tym jest już gorzej ,ale? są różne rodzaje chrapania--takie cichuteńkie ,głośniejsze i takie jak ma mój sąsiad --latem spanie przy otwartym oknie u mnie i u niego --zero spania u mnie! słychać go na drugim osiedlu(naprawdę-nie kłamię).Wychodzę wtedy na balkon i mam po spaniu."Sową" mogę być -da się załatwić -o ile dotrzymasz towarzystwa facet? tym bardziej mi odpowiada to moje zapatrywania na sprawy te i tamte.Wiek -60+ i tu nie wiem ...jesteś w plusie czy na minusie z tą sześćdziesiątką ?
Choć ? to też nie ma znaczenia.Bo jak minus to wiek prawdopodobnie zbliżony do mnie jak plus to też może być.Ponoć faceci na plusie są bardziej doświadczeni ...no więc jak będzie ?
He,he,he, radwan poszukuje towarzystwa do trójki, wobec tego stokrotko jesteśmy dwie no i komplet, co ty radwan na to
6basia6 -Takiej koleżanki właśnie szukałam We dwie damy radę pomieszkać z Radwanem -czasu coraz mniej a Radwan zdezerterował !
Najpierw nawoływał ,opisywał siebie ,zachwalał a teraz
Radwan ! odezwij się mamy już skład do pokoju.No i to morze ..dla mnie to rewelacja
6basia6 pisze:Kołobrzeg, morze i Perła Bałtyku, ach... w takim składzie to i stopery nie będą potrzebne
No jakże się cieszę że znalazłam tak fajną koleżankę nie wierzę.....a jednak.Basia! jesteś WIELKA
Jedno mnie martwi radwan ucichł ...i nie wiemy czy nas przyjmie My dla Niego wszystko !
6basia6 pisze:Po takim odzewie to "bidulek" może się przestraszył, że nie podoła...
Ha,ha,ha a taki był odważny i tyle tu opisał o sobie
radwan ! obiecujemy że na spacerkach będziemy Cie trzymały ..każda z jednej strony.Bedziesz trzymał równowagę.A my będziemy miały ochronę
No i wszystko dzielimy na trzy. To zawsze taniej niż w pojedynkę