towarzystwo do pokoju

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: towarzystwo do pokoju

Post autor: stokrotka »

Słoneczko! to wiem ,ale myślałam że może dla Niego nie ważna płeć i sądziłam że właśnie o tym pisałaś :lol:
Bo tu wszystko jest możliwe -nie jedno już czytałam więc.....
Jest też inne wyjście aby dostał "dwojkę" -po prostu musi zabrać ze sobą małżonkę.Wtedy nikt nie powie że "dwójki " są zarezerwowane dla małżeństw :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ja jak jechałam do sanatorium i chciałam pokój dwuosobowy nie musiałam brać męża ze sobą. Miałam wspaniałą współlokatorkę, z która mam kontakt do dzisiaj :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

stokrotka pisze:
radwan pisze:Kołobrzeg, san. Perła Bałtyku, turnus NFZ 13.03-04.03/2014. Ze względu, iż nie kwalifikuję się do "jedynki" ( odmowa Dyrektora Uzdrowiska Kołobrzeg d/s Lecznictwa na moją pisemną prośbę), "dwójki" są dla małżeństw wg pracownika recepcji, poszukuję towarzystwa do "trójki". Toleruję temperaturę pokojową max. 19-20*C, śpię przy otwartym oknie, chrapię (!), jestem zdecydowanie "sową" niż "skowronkiem". Tyle o mnie na razie - oczekuję propozycji. Facet - 60+.
No jakie to piękne ...tyle oczekiwań :lol: :lol: :lol: i wiesz co ? :lol: temperaturka ? w sam raz dla mnie :) okno ? także...chrapanie ? z tym jest już gorzej ,ale? są różne rodzaje chrapania--takie cichuteńkie ,głośniejsze i takie jak ma mój sąsiad --latem spanie przy otwartym oknie u mnie i u niego --zero spania u mnie! słychać go na drugim osiedlu(naprawdę-nie kłamię).Wychodzę wtedy na balkon i mam po spaniu."Sową" mogę być -da się załatwić -o ile dotrzymasz towarzystwa :lol: facet? tym bardziej mi odpowiada :lol: to moje zapatrywania na sprawy te i tamte.Wiek -60+ i tu nie wiem ...jesteś w plusie czy na minusie z tą sześćdziesiątką ?
Choć ? to też nie ma znaczenia.Bo jak minus to wiek prawdopodobnie zbliżony do mnie :? jak plus to też może być.Ponoć faceci na plusie są bardziej doświadczeni :lol: :lol: :lol: ...no więc jak będzie ? :?: :serce: :lol: :lol: :lol:
He,he,he, radwan poszukuje towarzystwa do trójki, wobec tego stokrotko jesteśmy dwie :lol: no i komplet, co ty radwan na to :?: :lol: :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 -Takiej koleżanki właśnie szukałam :lol: :lol: :lol: We dwie damy radę pomieszkać z Radwanem :D -czasu coraz mniej a Radwan zdezerterował !
Najpierw nawoływał ,opisywał siebie ,zachwalał a teraz :?:
Radwan ! odezwij się mamy już skład do pokoju.No i to morze ..dla mnie to rewelacja :P
forumowicz

Kołobrzeg, morze i Perła Bałtyku, ach... :lol: :lol: :lol: w takim składzie to i stopery nie będą potrzebne :P
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:Kołobrzeg, morze i Perła Bałtyku, ach... :lol: :lol: :lol: w takim składzie to i stopery nie będą potrzebne :P
No jakże się cieszę że znalazłam tak fajną koleżankę :shock: nie wierzę.....a jednak.Basia! jesteś WIELKA :D
Jedno mnie martwi :( radwan ucichł ...i nie wiemy czy nas przyjmie :lol: :lol: :lol: My dla Niego wszystko ! 8-)
forumowicz

Po takim odzewie to "bidulek" może się przestraszył, że nie podoła... :shock: :P
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:Po takim odzewie to "bidulek" może się przestraszył, że nie podoła... :shock: :P
Ha,ha,ha a taki był odważny i tyle tu opisał o sobie :lol:
radwan ! obiecujemy że na spacerkach będziemy Cie trzymały ..każda z jednej strony.Bedziesz trzymał równowagę.A my będziemy miały ochronę :lol:
No i wszystko dzielimy na trzy. To zawsze taniej niż w pojedynkę :lol:
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 09:19

Post autor: janekmazowsze »

Do 6basia6 ,Własnie wróciłem z Swinoujscia i chciałbym podzielić się z Tobą wrażeniami z Sasanki . Proszę napisz mi coś na PW to odpiszę Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Dziewczyny nie zgadzajcie się w ciemno bo moze jest to Pan do całodobowej opieki :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ