Sanatorium godne polecenia

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Sanatorium godne polecenia

Post autor: grudzien »

Hej evora i jowanka !
Bywałam w "Czekoladce" , fajny klimacik, cicho spokojnie. Polecam :)
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

A widzisz Jovanko--jest miejsce gdzie nie bylas.Straciłas wspaniałą atmosferę i piekny zapach kawy.A Club znajduje sie w Rynku ale głebiej,zaraz za "przecudnej urody domem towarowym"Pozdrawiam
jaga
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2011 22:39

Post autor: jaga »

Witam.Odnośnie Szczawna Zdroju to właśnie wróciłam 7.03.2011 i nie polecam,szczególnie zimą gdzie są wszystkie zabiegi w Zakładzie Przyrodoleczniczym i trzeba dochodzić.W Domu Zdrojowym kuracjuszy traktuje się jak zło konieczne.W dniu przyjazdu 4 godziny oczekiwania na przydział pokoju na holu,a później odsyłanie do innych sanatoriów mimo skierowania do Domu Zdrojowego.Pozdrawiam
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

Witam, witam Jaga !
oj oj , to coś strasznego Cię spotkało...musimy się bronić przed takim traktowaniem...więc byłoby dobrze gdybyś założyła nowy temat : nie polecam tego sanatorium...to napewno wszyscy forumowicze to przeczytają. A może i Dyrekcja tego Sanatorium to przeczyta.
Pozdrawiam :)
Oregon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2011 19:12

Post autor: Oregon »

bobka2 pisze:Witam ,polecam wszystkim Równice ,Sanatorium w Ustroniu /Górskim/kiedys był to tzw Szpital Uzdrowiskowy ,byłam tam 2 razy .Duzy obiekt ,świetna baza zabiegowa ,trzeba sobie pochodzić podziemiami ,ale warto.Mozliwość wyboru diet.Obiekt posiada kawiarnie ,sklepy jest Super .Niedawno słyszałam ,że "kupili go Amerykanie ,co to oznacza dla zwykłego pacjenta? nie wiem ale zapewne duze zmiany, wizualne też.Natomiast nie wiem czy z NFZ ,mozna sie tam dostać.Zamierzam w przyszłosci wybrać sie tam prywatnie :) Pozdrawiam
Potwierdzam!!! j/w
Byłem w Sanatorium "Równica" na przełomie marca/kwietnia 2010r. wszystko super baza rehabilitacji leczniczej ,wyzywienie, rozrywka, miasto, sam obiekt jestem pod wrażeniem!!.... myslę wykupić prywatnie wyjazd.
jarko49
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2009 23:49

Prosze o opinie o Sanatorium BALTYK w Kolobrzegu

Post autor: jarko49 »

Ja moze zapytam tu inaczej :
Kto moglby cos powiedziec na temat sanatorium BALTYK w Kolobrzegu
do ktorego wybieram sie pod koniec Marca 2011 - z gory dziekuje
monik19
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2014 21:43
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: monik19 »

Polecam ,,WITAL'' w Gołdapi.....zabiegi ...obsługa ...rewelacja,......;)
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: bozenkagr »

Ja również polecam Horyniec Zdrój. Byłam w Domu Zdrojowym w 2012 r. Pokoje jak wszędzie ale zabiegi i wyżywienie rewelacja. Borowina, której nikt nie żałuje, siarka z miejscowego ujęcia, "śmierdząca" jak trzeba, różne inne kąpiele i zabiegi na wysokim poziomie.Rehabilitanci uprzejmi, otwarci na kuracjusza. Jechałam na rehabilitację - 28 dni i myślałam że się zanudzę, a tu niespodzianka, odpoczęłam i czas płynął bardzo szybka. Piękna okolica, wszystkie soboty i niedziele upływały na zwiedzaniu. piękne cerkiewki, szumy inne atrakcje, powietrze, że tylko wdychać. A i 2 knajpki na tańce też były. polecam, polecam, sama zamierzam TAM JESZCZE WRÓCIĆ, ale tylko z NFZ ( ZUS tam nie wysyła). A zapomniałam dodać, że wszystkie te plusy z wykluczeniem sanatorium Bajka, którego nie polecam, tylko Zdrojowy i Krus. :)
ewwa00
Na forum od: 18 sty 2017 13:22
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: ewwa00 »

bylismy w zeszlym roku z koelzanka w Medical Sensus w Polanicy na pakiecie oczyszczanie-odkwaszanie. moge z czystym sumieniem polecic, na powitaniu przyjął nas lekarz, dobrał z dietetykiem i fizjoterapeuta odpowiednie zabiegi i plan działania, czuję się świetnie i w tym roku zawitam tam ponownie. dodatkowo ich 4-godzinne kąpiele w ziołach i solach pomogły mi sie pozbyc nieprzyjemnego zapachu pach!
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Super reklama...szkoda tylko że wlasciciela...
ODPOWIEDZ