IWONICZ-ZDRÓJ :WISŁA MARGOT 29.06-22.07

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Achma
Na forum od: 16 maja 2010 21:25

IWONICZ-ZDRÓJ :WISŁA MARGOT 29.06-22.07

Post autor: Achma »

Witam!
Jestem tu nowicjuszka i 1-y raz wyjeżdżam do sanatorium do IWONICZa-ZDRoJu :WISŁA MARGOT wyj.29.06-22.07 jeśli ktoś wybiera się w tym terminie, proszę o kontakt. Chyba raczej nudnawo tam będzie może ktoś był? warto pojechać dzień wcześniej? wyjazd mam opłacony z NFZ czy mogę wybrać sobie pok 1 os?
stach
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2010 15:37

Re: IWONICZ-ZDRÓJ :WISŁA MARGOT 29.06-22.07

Post autor: stach »

byłem parę lat temu w sanatorium Wisła,jest tam nieżle,budynek położony jest najwyżej,obok jest kilka sanatorium.Pokój jednosobowy jeżeli są a nie pamiętam,to najlepiej zadzwoń i zamów.Najlepiej potańczyć w "Krakowiaku".Dzień wsześniej to zawsze lepiej,można lepszy pokój wybrać,a jak nie będzie jedynek to poproś pokój w studio.Miłej kuracji...
Achma
Na forum od: 16 maja 2010 21:25

Post autor: Achma »

stach pisze:byłem parę lat temu w sanatorium Wisła,jest tam nieżle,budynek położony jest najwyżej,obok jest kilka sanatorium.Pokój jednosobowy jeżeli są a nie pamiętam,to najlepiej zadzwoń i zamów.Najlepiej potańczyć w "Krakowiaku".Dzień wsześniej to zawsze lepiej,można lepszy pokój wybrać,a jak nie będzie jedynek to poproś pokój w studio.Miłej kuracji...
witam
dziękuje za info niestety skontaktowałam się i nie chcą zarezerwować pok 1 os. dopiero na miejscu kwaterują;( zastanawiam się gdzie można tam blisko pochodzić na basen? to sanatorium na mapie wydaje sie strasznie daleko oddalone od centrum ile czasu zajmuje dotarcie do centrum? są tam jakieś fajne puby? jakie wycieczki oni tam oferują?
gg: 1857143
stach
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2010 15:37

Post autor: stach »

basen jest poniżej od "Wisły" w dół 200m.w sanatorium "Budowlani". Wycieczki do Łańcuta i w Bieszczady.Puby,kafejki jest ich dużo.Do centrum [i do "Krakowiaka" ok.2,3 km.ale z górki,no a z powrotem też można łagodnie wejść.Pozdrawiam
wujo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2010 17:19

Post autor: wujo »

Budowlani,to dawna nazwa.Obecna-Sanvit.Na ul.Rąba jest Sanvit,Górnik,Rolnik i Wisła.W Sanvicie jest słaby basen,lepszy jest w Domu Uzdrowiskowym(po remoncie)10zl.godzina,albo karnet taniej.
wujo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Budowlani,to dawna nazwa.Obecna-Sanvit.Na ul.Rąba jest Sanvit,Górnik,Rolnik i Wisła.W Sanvicie jest słaby basen,lepszy jest w Domu Uzdrowiskowym(po remoncie)10zl.godzina,albo karnet taniej.
wujo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

ODPOWIEDZ