Wiadomość masz na poczciemirek0412gg pisze:Hej,Milusińska,wcale nie ma tak żle.Byłem tam w sierpniu 2012r.Tworzyliśmy zgraną i fajną grupę.Wspólne toalety i prysznice na korytarzu też mają swoje pozytywy.Pokoje wcale nie są takie złe.Zabiegi i wyżywienie są w Janie Kazimierzu co nie jest żadnym problemem.My organizowaliśmy wspólne ogniska,dancingi czy wypady do schroniska Pod Muflonem.Lokalne biura turystyczne organizują fajne wycieczki za tanie pieniądze.W pobliżu jest Zieleniec,Kudowa Szczeliniec czy Czeski Nachod gdzie jeździliśmy na kawę.Akurat w sierpniu był Międzynarodowy Koncert Chopinowski.Przez tydzień był wielki świat.A w Dusznikach atrakcji sporo.Jedziesz w fajnym terminie.Ja też miałem te same dylematy przed wyjazdem,a wróciłem bardzo zadowolony.Jak nie rozwiałem Twoich wątpliwości to napisz na meila [email].eu
Duszniki Zdrój "Chopin '' 17.04-05.05
-
forumowicz
Re: Duszniki Zdrój "Chopin '' 17.04-05.05
-
forumowicz
-
forumowicz
Piękny ten Jan Kazimierz! Szkoda że tam nie będę.
-
forumowicz
Wiem o tym. Ale wolałabym tam mieszkać niż w Chopinie. Ale niestety nie można mieć wszystkiego!
- Zbigniew
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 wrz 2012 13:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 0
-
forumowicz
Oczywiście.Zbigniew pisze:[ obrazek zewnętrzny ]
"Chopin". Czyż nie jest piękny?
Ja już zostałam pozytywnie nastawiona do Chopina jak i całego uzdrowiska. Więc teraz tylko odliczam już dni i powoli pakuję się ( narazie w myślach). pozdrawiam wszystkich.
A może ktoś też tam się wybiera i jeszcze się tu odezwie? No, jest jeszcze trochę czasu....