Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No i obejrzałam ''Pachnidło''. Jestem mile zaskoczona bo zwykle jeśli film jest nakręcony na podstawie książki to wiele jest zmienione lub pominięte a tu w większości było tak jak w książce. Tak jak i po książce jestem zaskoczona jak bardzo działa zapach...niesamowita manipulacja ludźmi pod koniec książki/filmu.
Polecam jeszcze piękną czarno-białą wersję ''Anny Kareniny'' z 1948r (choć to skrócona wersja książki).
''Wenus w futrze'' też mnie bardzo zaskoczyło tylko trzeba się skupić od początku do końca - ach ta manipulacja kobiet
Nie często się zdarza, że film dorównuje książce....ale w tym wypadku Aguniu widać się udało Postaram się obejrzeć "Wenus w futrze"... może być ciekawy
Też mam zamiar obejrzeć ,pod warunkiem że nie będę tutaj . Wtedy sobie nagram . Ostatnio tak zrobiłam z Moralnością Pani Dulskiej. Obejrzałam później . Nie do końca jestem usatysfakcjonowana uwspółcześnieniem sztuki.