towarzystwo do pokoju

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: towarzystwo do pokoju

Post autor: stokrotka »

sztani pisze:Dziewczyny nie zgadzajcie się w ciemno bo moze jest to Pan do całodobowej opieki :lol: :lol: :lol: :lol:
A wiesz? o tym nie pomyślałyśmy :lol: :lol: :lol: tymczasem termin wyjazdu się zbliża ,a radwan skulił ogon :o i na pewno zrezygnował z "towarzystwa pokojowego"
Gdyby było inaczej ,dawno by się odezwał.Narobił zamieszania, jak kiedyś cezary który szukał fajnej pani do sanatorium :D
Z cezarym było to samo :lol:
Chyba jednak obejdziemy się smakiem z tym morzem.A już było tak blisko-wszystkie wymagania spełniałam i co? :?:
Dlaczego faceci najpierw "podpuszczają" a potem "zwijają żagle" :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Ja mam morze na wyciągnięcie rę :lol: :lol: :lol: ki
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sztani pisze:Ja mam morze na wyciągnięcie rę :lol: :lol: :lol: ki
Oj! teraz Ty :lol: "morze na wyciągnięcie ręki" --- jakie to piękne :) pomarzyć można.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sztani jeśli bez całodobowej opieki, to ja się zgadzam :lol: :lol: :lol: na to morze ;)
forumowicz

Stokrotko gdzie jesteś? czyżby radwan wybrał Ciebie i balujesz już nad morzem :lol: :lol: :lol: a ja :cry: widocznie taki mój los, ani radwan, ani sztani ;) Podpuszczą i zostawią :lol: :lol: :lol:
roberta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 gru 2012 15:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: roberta »

No to ładnie...radwan na poważnie pisał...dziewczyny "jaja " zrobiły...radwan dał nogę...ha ha ha .
A tak na przyszłość...radwan , raczej pierwszy raz do Sanatu ? niemożliwe ? radzę pojechać dzień wcześniej...i nie ma "rzeczy niemożliwych'.
Do miłych Pań...jak jest w tej trójce z chrapaniem i otwartym oknem...brawo! :D
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:Stokrotko gdzie jesteś? czyżby radwan wybrał Ciebie i balujesz już nad morzem :lol: :lol: :lol: a ja :cry: widocznie taki mój los, ani radwan, ani sztani ;) Podpuszczą i zostawią :lol: :lol: :lol:
Nic bardziej mylnego hahaha mnie też nie chciał radwan.Teraz już sam baluje na całego-a może nie sam ? kto to wie :lol:
Mam nadzieję że po powrocie napisze jak było "w pokoju" :lol: Jednak ....zazdroszczę tego morza 8-)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Zawsze Stokrotko jest okazja przyjechać . dziś wygląda nie ciekawie chyba ,ze lubisz sztorm :) :)
forumowicz

roberta co Ty masz na myśli :?: :roll: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

roberta ! otwarte okno to dużo jodu zwłaszcza gdy sztorm na morzu :) sztani ! uwielbiam wzburzone morze -zdrowiej to niż latem.Więc otwieramy i okno i buźki, --łapiemy dużo ,dużo, :lol: tego co nie widoczne a zdrowe ;)
Natomiast pokój -ten zamieszkaly przez Radwana to na pewno koledzy bo ...inaczej nie kwaterują w sanatoriach.Tutaj się nie odezwał a propozycje były :lol: :lol: :lol: :lol: i to nie jedna .Dwie były chętne ,nawet na spacerki :lol: i nie tylko bo.....chciały takie dwie pod rączki trzymać.
Myślę jednak że radwan wystraszył się spnsoringu .No jakże tak -dwie chcą to nie wypada musiałby choć kawkę zafundować :lol:
Dlatego teraz SAM ogląda morze,sam wdycha jod,sam spaceruje. Chociaż ? różnie to bywa w sanatoriach -zależy od pierwszych dni ,czy się odpowiednio zakręcił :lol: :lol: :lol: czyt.rozglądał Ale? sam nie śpi w "trójce" :lol: :lol: :lol:
Hej! radwan jak wrócisz to zerknij tu ,jakie miałeś powodzenie .Nawet piszą o Tobie gdy Ty po piaseczku drepczesz 8-) Ej! zostaw trochę jodu dla nas -może się tam zjawimy w wolnym czasie :lol:
ODPOWIEDZ