Horyniec Zdrój od 26.03.2012
-
anezobk
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 sie 2010 20:48
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 1 raz
Re: Horyniec Zdrój od 26.03.2012
Witaj anezobk , ja jadę do Jawora od 18.04. , jakie tam są warunki?
Nie wiem jak jest teraz w Jaworze I bo i jest Jawor II ale tyle lat temu było b.dobrze.Byłam w 2004 r.
Pokój na piętrze, było nas dwie, telewizor , czajnik ,telefon w pokoju, łazienka, na przywitanie po butelce wody mineralnej , piękne ręczniki duży
i mały .Prześcieradło na gimnastykę białe na prawdę białe. Deska do prasowania i żelazko na korytarzu .Klucz do drzwi wejściowych do budynku. Można było przyjechać dzień wcześniej, wiekowo byłyśmy dobrane .Ognisko w marcu i ciekawe wycieczki ,biblioteka w D.Zdrojowym, teraz jest basen i w KRUS-ie też jest ale odpłatny. Tańce też były ,a oczywiście z tego wszystkiego najlepsze były zabiegi.
Życzę Ci udanego turnusu.
Dzięki za opis pobytu w Bajce. Rozumiem ważenie na początku turnusu i na koniec, bo to miało by wpływ na dopłatę
Ale po każdym obiedzie...może to jest potrzebne do rozliczenia kuchni ? przychód / rozchód
Po niedzieli zadzwonię do Bajki i zapytam czy laptopa to u nich wykorzystam. Podobno w bibliotece można skorzystać.
6 lat temu był w Zdrojowym(będziesz tam chodzić na posiłki i zabiegi) przy recepcji komputer z dostępem do internetu 2 zł/h.
Z Jawora do Zdrojowego będziesz przechodziła koło obiektu KRUSu. Tam był komputer też koło recepcji za darmo dla kuracjuszy krusu
Wychodząc z Jawora przy tej samej ulicy(po drugiej stronie) zobaczysz wejście do Krusu. Po prawej obiektu Krusu kawiarenka z tańcami , a lewa część łączy się z Aquaparkiem .
Z Jawora do Zdrojowego 150-200m.
Ponawiam zapytanie: może ktoś z lubelskiego podróżuje do Horyńca ?