Iwonicz Zdrój SANVIT 22KWIECIEN

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Iwonicz Zdrój SANVIT 22KWIECIEN

Post autor: beab »

Czy był ktoś w tym sanatorium bo ja jade pierwszy raz a może ktoś jedzie w tym terminie?
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Re: Iwonicz Zdrój SANVIT 22KWIECIEN

Post autor: Gosia43 »

Wpisz w Wyszukiwanie zaawansowane- Iwonicz zdrój i naciśni szukam. to jest na prawym boku na niebieskim tle. Tam sobie poczytaj
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Gratuluję miejsca i terminu wyjazdu. Byłem kilka lat temu w Iwoniczu w Excelsiorze, ale w styczniu.
O Sanvicie dużo dobrych opinii, wszystkie zabiegi na miejscu. Skutecznego leczenia.
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

JA też jadę do Iwonicza Zdrój w terminie 22.04.2012 z Lublina. Szukam towarzysza podróży, z chęcia także dorzucę sie do benzyny jeśli ktoś będzie jechał samochodem. proszę pisać na email.
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Post autor: beab »

Jadę z Zawiercia 22kwiecien do Iwonicz SANVIT, pisałam do nich email i wreszcie dowiedziałam się jaka jest opłata za pokoje, podobno można również dokonać wcześniej rezerwacji:)
jacekmtl
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2012 19:52

Post autor: jacekmtl »

Witam serdecznie czy ktoś się wybiera do sanatorium Stare Łazienki" Iwonicz Zdrój,w terminie 09.05 do 30.05 ja jadę z okolic Tarnowskich gór proszę napiszcie :roll: jak tam jest Pozdrawiam
ODPOWIEDZ