Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, Wieniec Zdrój to idealne miejsce dla ludzi lubiących ciszę i spokój. Przepiękne lasy, jest gdzie spacerować, jak pogoda dopisuje. Utrapieniem są komary i meszki, plaga. Jeśli chodzi o atrakcje, to są tam dwie kawiarnie ( jedna w Hutniku), jeden bar przydrożny, jeden sklep, a i chyba już otwarta nowa restauracyjka lub barek. Codziennie w kawiarniach są wieczorki, jak nie zapoznawcze to pożegnalne:-)). Samo sanatorium Hutnik usytuowane jest przy głównej drodze, ale do hałasu po kilku nocach można przywyknąć. Pokoje z łazienkami, urządzone jak to w takich instytucjach bywa, spokojnie można wytrzymać, widziałam gorsze. Ostatecznie nie jedziemy tam na stałe, tylko na 3-4 tygodnie. Posiłki smaczne, cały personel bardzo sympatyczny( niektórzy kuracjusze mieli inne zdanie). Oczywiście najważniejsze jest towarzystwo, miałam to szczęście, że trafiłam na wspaniałych ludzi. Podsumowując mile wspominam czas tam spędzony i jestem zadowolona z pobytu w Hutniku. Mam wrażenie, że wszyscy narzekający na to sanatorium, to ludzie, którzy w domu niewiele co mają, a tam szukają luksusów. I tacy, którzy ogólnie nastawieni są na narzekanie.