BORKOWO 07-30.01.2014

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Darek66
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2014 16:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

BORKOWO 07-30.01.2014

Post autor: Darek66 »

Chciałbym podzielić się swoimi uwagami na temat pobytu w Borkowie.
A mianowicie bardzo mili rehabilitanci a zwłaszcza pozdrawiam Antka super facet i naprawdę podchodzi do pacjęta z sercem. Baza zabiegowa z nowymi klatkami i sprzętem do rehabilitacji. Minus basen w zimie w Podhalu to porażka po mimo dowozu autem. Pokoje z łazienkami i wc w nawet dobrym standardzie mile mnie zaskoczyły. Jedzenie raczej monotonne i bardzo skromne ale w skali do 6 daje 4 za zupy. Pielęgniarki na dyżurach nocnych raczej normalne ale był jeden wyjątek, Pani niczym strażniczka w obozie. Nie podobało mi się , że traktuje się dorosłe osoby jak dzieciaków. Bardzo poważnym minusem jest kawiarenka na dole i pani właścicielka, ordynarna jak ekspedientka w sklepie GS-owskim. Ceny tam kosmiczne. np. piwo 7 zł Dorato 30zł :shock:. Dla tej Pani aby bawić się przy muzyce nie można wkupić jednego piwa, należy najlepiej zamówić całą beczkę. Wspaniałe piękne widoki i ścieżki do spacerów, uwaga tylko na wszech obecne dziki.Denerwujące jest to iż za parking niestrzeżony należy zapłacić prawie 90zł to samo za telewizje na kartę 96 zł nie polecam przy pokoju 1 osobowym dużo kasy a programów ubogo, za takie pieniądze to jest abonament Polsatu z Fulll pakietem HD.
Pobyt oceniam na całkiem miły z uwagi na super towarzystwo.
Pozdrawiam serdecznie moich przyjaciół: Iwi, Lidke,Lusi,Ewe,Beatke,Marzene, Włodka, Krzysia, Leszka i Telesforka.[/b]
Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam. Polecam mimo wszystko to sanatorium i chętnie tam powrócę.
ODPOWIEDZ