Debiut Sanatoryjny USTKA OW "Radość"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pawel_pg12
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 12:14

Debiut Sanatoryjny USTKA OW "Radość"

Post autor: pawel_pg12 »

Witam Dostałem skierowanie do Radości Ustka 29/04-20/05.2014. Jestem ciekawy czy macie pozytywne opinie o ty przybytku. Mam 30 lat i chciałbym jedynkę bo nie uśmiecha mi się dziadunio chrapiący, choć z drugieej strony w szpitalach poznałem tylu dziadków z takim poczuciem humoru i energią że co będzie to będzie. Jadę pierwszy raz, co doradzacie. pozdrawiam
forumowicz

Re: Debiut Sanatoryjny USTKA OW "Radość"

Post autor: forumowicz »

Witaj pawel :D Może na początek zapoznaj sie z opiniami już zamieszczonymi na forum http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 87#p120486 i może jeszcze ktoś się odezwie czego Ci serdecznie życzę .W sprawie jedynki tak jak wszędzie, najlepiej dzwonić bezpośrednio do ośrodka .Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Byłem w Radości w październiku 2012 r. Ośrodek jak widzisz na mapce nad samym morzem część zabiegów jest na miejscu w zasadzie tylko gimnastyka, reszta w sąsiednim budynku, bardzo blisko. Zresztą wszędzie jest bardzo blisko. Wychodzi się na deptak nadmorski wprost na kawiarenkę, tylko nie wiem kiedy to wszystko ruszy. Polecam obejrzeć bunkry po drugiej stronie portu, najlepiej w kilka osób to będzie taniej z przewodnikiem. Jedzenie smaczne, zawsze można poprosić o dokładkę . Na miejscu są wieczorki tylko trzeba wcześniej rezerwować miejsca. Jest blisko dwie restauracje z baletami, polecam pod piratem .Jak chcesz jeszcze więcej informacji podaj swój tel. na [email].pl. Dla samochodziarzy parking na miejscu był bezpłatny. Uwaga na radary całe mrowie w tamtych stronach. Miłego pobytu.
jolanta rybak
Na forum od: 18 mar 2013 14:48

Post autor: jolanta rybak »

Będe w sanatorium Radość 18 08 2014 chcę się się czegoś więcej dowiedzieć o tym miejscu i pozdrawiam wszystkich którzy się tam wybierają w tym terminie :P :lol: :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Wystarczy w prawym górnym rogu wklepać radość- ustka i wszystkiego się dowiecie. To niezły ośrodek i wszędzie blisko.
ODPOWIEDZ