Poddębickie Centrum Zdrowia
Re: Poddębickie Centrum Zdrowia
czy jest w Poddębicach parking samochodowy
czy auto trzeba parkować na ulicy?
bardzo proszę o odpowiedż
wyjeżdżam we wtorek
pozdr.
Dariusz
-
desperados
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 17 mar 2014 11:41
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- kijan
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 18 mar 2014 15:24
- Oddział NFZ: Łódzki
Pozdrawiam
-
ada ada
- Kuracjusz

- Na forum od: 14 mar 2014 09:23
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 3
Czas wolny można różnie wykorzystać, ja dobrze trafiłam bo było kilka osób w wieku przybliżonym do mojego mam 32 lata rozmowom nie było końca i uśmialiśmy się okropnie
mnie też nie ominął. Udawał biznesmena, cały ośrodek z niego "rył" a on myślał że my odwzajemniamy jego zaloty
Słyszałam jak mówił do" współlokatora" że wstawił sobie zęby specjalnie na ten wyjazd bo może uda mu się coś zamoczyć
Muszę przyznać że faceci po 50-tce lubią robić z siebie błaznów. Oczywiście nie wszyscy, mój tata jest poważnym facetem i zajmował się moją Lenką kiedy byłam tutaj.
Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia
- kijan
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 18 mar 2014 15:24
Moje chłopaki nie opuszczają mnie na krok... Jak p.Jureczek przeczyta to co napisałaś lub co gorsze jego żona to jeszcze zejdzie na zawał
Jak opowiedziałem swojej Aneczce o p. Jureczku i jego planach to do tej pory się śmieje
Może ja też taki będę na starość ha ha ha...
Ej, żartowałem nie chciałbym robić wstydu rodzinie
Pozdrów Tomka.
Dużo zdrowia życzę
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Chciałbym zauważyć, że w tym wątku oceniamy sanatorium, a nie zachowanie kuracjuszy na turnusie. Nawet gdy zachowanie owego pana było żenujące, to opisywanie tego na forum jest delikatnie rzecz ujmując nietaktowne.grazka32 pisze:...Był taki dziadek w wieku mojego taty (55l.) który chyba przyjechał szukać przygód jak tu pisał kijan. Już w pierwszym dniu próbował flirtować z każdą napotkaną kobietą
mnie też nie ominął. Udawał biznesmena, cały ośrodek z niego "rył" a on myślał że my odwzajemniamy jego zalotyniezły miałyśmy z niego ubaw
![]()
Słyszałam jak mówił do" współlokatora" że wstawił sobie zęby specjalnie na ten wyjazd bo może uda mu się coś zamoczyć))
Muszę przyznać że faceci po 50-tce lubią robić z siebie błaznów.
Pozdrawiam
Facet po 50-tce choć jeszcze nie dziadek, nielubiący robić z siebie błazna.