JEDLINA ZDROJ -Sanat.Uzdr.nr 7 "Dom Zdrojowy"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zuska112
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2010 20:58

JEDLINA ZDROJ -Sanat.Uzdr.nr 7 "Dom Zdrojowy"

Post autor: zuska112 »

Witam serdecznie!!!!!!!!!
od 10 maja mam rehabilitacje z NFZ w w/w sanatorium. Czy ktoś tam też jedzie a może ma opinie o tym sanatorium.
Będę wdzięczna za wszelką informacje.
Pozdrawiam WIOSENNIE. :D ;) :P
luluja
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 kwie 2010 14:30

Re: JEDLINA ZDROJ -Sanat.Uzdr.nr 7 "Dom Zdrojowy"

Post autor: luluja »

Hej Zuska 112!Ja również otrzymałam tam skierowanie na 6 maja.Więc się napewno spotkamy.Pozdrawiam serdecznie.Dorota :)
zuska112
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2010 20:58

Post autor: zuska112 »

Witaj Doroto!!!! :D
Niestety nie spotkamy się w Jedlinie, bo ja właśnie złamałam stopę a właściwie śródstopie ( 5 tyg. w gipsie ) i zwróciłam skierowanie do NFZ.
Ale za to czekam na obszerna informacje z pobytu, bo jak do tej pory nikt nic nie napisał - czyżby nikt tam nie jeździł- :lol: .
Bardzo żałuję że nie mogę jechać bo termin był całkiem niezły. Nie wiem co mi póżniej NFZ zaproponuje.
A Tobie życzę miłego i efektywnego pobytu. Pozdrawiam/ :P
opium76
Na forum od: 19 kwie 2010 11:43

Post autor: opium76 »

Witam,

ja się wybieram z 3,5 letnim synkiem do "Warszawianki" w Jedlinie Zdrój od 12 maja do 06 czerwca. Jadę ze Szczecina pociągiem. Może ktoś się też wybiera w tym okresie ??
gizy
Na forum od: 17 cze 2010 12:20

Post autor: gizy »

Witam ,

Czy wybiera się ktoś do Jedliny ? mój turnus to 19 lipiec ... a może już tam ktoś był i opisze to miejsce?
lonia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2010 22:05

Post autor: lonia »

WITAM . BYŁAM W JEDLINIE TRZY LATA TEMU W DOMU ZDROJOWYM I TO BYŁ PLUS BO BAZA ZABIEGOWA BYŁA NA MIEJSCU .PO ZA TYM TRZEBA SIĘ WKUPIĆ W DOBRE TOWARZYSTWO BO PANUJE CISZA I SPOKÓJ WSZĘDZIE DALEKO,ZA TV. TRZEBA BYŁO ZAPŁACIĆ 60ZŁ. ZA TURNUS .KAWIARNIA JEDNA ALE OBSŁUGA W NIEJ NIEMIŁA, POKOJE W NIE NAJLEPSZYM STANIE PANIE SPRZĄTAJĄCE POKAZAŁY SIĘ TYLKO RAZ PRZEZ TRZY TYG. NAJLEPIEJ POJECHAĆ TAM WŁASNYM AUTEM I W WOLNEJ CHWILI POZWIEDZAĆ OKOLICE .ŻYCZĘ MIŁEGO POBYTU Z NADZIEJĄ ŻE SIĘ ZMIENIŁO NA LEPSZE :) POZDRAWIAM.
ODPOWIEDZ