Poddębickie Centrum Zdrowia

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
darokowal
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2012 15:17

Re: Poddębickie Centrum Zdrowia

Post autor: darokowal »

witam serdecznie
czy jest w Poddębicach parking samochodowy
czy auto trzeba parkować na ulicy?
bardzo proszę o odpowiedż
wyjeżdżam we wtorek
pozdr.
Dariusz
magda123
Na forum od: 20 lut 2014 00:13
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: magda123 »

Witam ,powiem krótko..było zajefaaaaaaaaaaaaaaaajnie wszystko zależy od ludzi z jakimi będziesz przebywał ja trafiłam na super kuracjuszy :D
magda123
Na forum od: 20 lut 2014 00:13

Post autor: magda123 »

Darku,parking masz duży z okna na korytarzu widać auta. ;)
desperados
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2014 11:41

Post autor: desperados »

No witam,ja już jestem a Was jeszcze nie widzę,czekam i już tęsknie za Wami :cry:
Awatar użytkownika
kijan
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2014 15:24
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: kijan »

Świetny ośrodek miło czysto personel OK i najważniejsze spełnia swoją funkcję w 100% jest dla ludzi chorych nie dla szukających przygód bo i tacy tu bywają ale jak pokażą że nie są chorzy tylko chcą się zabawić to sobie zaszkodzą bo ściany mają oczy i uszy. Miejcie się na baczności amatorzy sexu :P
Pozdrawiam
ada ada
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2014 09:23
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ada ada »

dzieki za informacje o parkingu napiszcie cos jeszze o tym osrodku bo opinie sa rozne a ja mysle ze wszystko zalezy od ludzi ktorzy tam pojada
Awatar użytkownika
grazka32
Na forum od: 18 mar 2014 18:36
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: grazka32 »

Parking jest można mieć oko na auto :) ośrodek nowy, opieka dobra, zabiegów mogłoby być ciut więcej ale nie narzekam ;) to był mój drugi pobyt.
Czas wolny można różnie wykorzystać, ja dobrze trafiłam bo było kilka osób w wieku przybliżonym do mojego mam 32 lata rozmowom nie było końca i uśmialiśmy się okropnie :) Był taki dziadek w wieku mojego taty (55l.) który chyba przyjechał szukać przygód jak tu pisał kijan. Już w pierwszym dniu próbował flirtować z każdą napotkaną kobietą
mnie też nie ominął. Udawał biznesmena, cały ośrodek z niego "rył" a on myślał że my odwzajemniamy jego zaloty :P niezły miałyśmy z niego ubaw :P
Słyszałam jak mówił do" współlokatora" że wstawił sobie zęby specjalnie na ten wyjazd bo może uda mu się coś zamoczyć :)))
Muszę przyznać że faceci po 50-tce lubią robić z siebie błaznów. Oczywiście nie wszyscy, mój tata jest poważnym facetem i zajmował się moją Lenką kiedy byłam tutaj.
Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia :)
Awatar użytkownika
kijan
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Hej Grażynka :) Jak tam córcia, nacieszyłaś się już małą ?
Moje chłopaki nie opuszczają mnie na krok... Jak p.Jureczek przeczyta to co napisałaś lub co gorsze jego żona to jeszcze zejdzie na zawał :P
Jak opowiedziałem swojej Aneczce o p. Jureczku i jego planach to do tej pory się śmieje :D
Może ja też taki będę na starość ha ha ha...
Ej, żartowałem nie chciałbym robić wstydu rodzinie :lol:
Pozdrów Tomka.
Dużo zdrowia życzę :)
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

grazka32 pisze:...Był taki dziadek w wieku mojego taty (55l.) który chyba przyjechał szukać przygód jak tu pisał kijan. Już w pierwszym dniu próbował flirtować z każdą napotkaną kobietą
mnie też nie ominął. Udawał biznesmena, cały ośrodek z niego "rył" a on myślał że my odwzajemniamy jego zaloty :P niezły miałyśmy z niego ubaw :P
Słyszałam jak mówił do" współlokatora" że wstawił sobie zęby specjalnie na ten wyjazd bo może uda mu się coś zamoczyć :)))
Muszę przyznać że faceci po 50-tce lubią robić z siebie błaznów.
Chciałbym zauważyć, że w tym wątku oceniamy sanatorium, a nie zachowanie kuracjuszy na turnusie. Nawet gdy zachowanie owego pana było żenujące, to opisywanie tego na forum jest delikatnie rzecz ujmując nietaktowne. :oops: :oops: :? :?
Pozdrawiam :kwiat:
Facet po 50-tce choć jeszcze nie dziadek, nielubiący robić z siebie błazna.
Awatar użytkownika
kijan
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Uderz w stół a nożyce same się odezwą :)
ODPOWIEDZ