Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzwoniłem do uzdrowiska. Bardzo miła obsługa. Istnieje możliwość rezerwacji pokoi dwuosobowych dla małżeństw. Zarezerwowałem w trzyosobowym z łazienką ale bez TV . Może jeszcze ktoś jeszcze jedzie z lubelskiego ? Zabiorę dwie osoby.
Witaj dzi bardzo Ciebie przepraszam ,ktoś zawracał mi niepotrzebnie głowę a ja Tobie życzę Ci miłego wypoczynku ,fajnego towarzystwa i nie daj się zwariować
Podziel sie po powrocie /a może w trakcie wrażeniami z pobytu /do miłego usłyszenia
pozdrawiam kruszynka
Dzi .. już za dwa dni wyjeżdżasz .. życzę miłej podróży, pogody no i fajnego pobytu w Horyńcu jak ja pojadę 18 kwietnia to ty chyba już wrócisz do domciu..
Zgodnie z obietnicą piszę już będąc na miejscu.
Korzystam z gościnności "Zdrojowego" komputera.
Mam do niego tylko 2 km .
Czekamy na poprawę pogody. Nie często się zdarza widzieć padający śnieg w odgłosach piorunów .