Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
henrys66 pisze:Witam 3 marca mam komisję w lubelskim ZUS.Podpowie ktoś jaki czas oczekiwania i gdzie ZUS wysyła przy schorzeniach kręgosłupa ? Pozdrawiam.
Witaj , ja będąc na komisji dostałam do wyboru kilka miejsc więc może poczytaj na forum które sanatoria są dobre to będziesz wiedział co wybrać . Podobno wysyłają do 200 km od miejsca zamieszkania ale nie ma na to reguły . Ja na kręgosłup jadę do Polańczyka , ale to też inny rejon
Dzwoniłem dzisiaj do ZUS u i pani powiedziała że teraz wysyłają do Polańczyka , Iwonicza ,Rymanowa,i chyba Osieczka.Byłem w Iwoniczu w Sanvicie i w Polańczyku w Amer Polu.Teraz mogę do Plonu , i w zasadzie biorę po uwagę Plon lub Sanvit w Iwoniczu.W poniedziałek napiszę co wybrałem pozdrawiam.
Witaj Nika 731207.Też jadę do Plonu w Polańczyku od 9 maja, to jest nas już 2. Skąd jedziesz, jeśli to nie tajemnica, ja z Tarnobrzega. Już się cieszę na ten wyjazd, w maju na pewno będzie pięknie.pozdrawiam
Witaj , jadę z Radomia . Dłuższy czas czekałam żeby się ktoś odezwał ale nie wpisałam w temacie daty, miałam już nowy zakładać a to proszę jest. Rozumiem że jedziesz z ZUSu
Witam. Pozdrawiam wszystkich uczestników turnusu 25.02 14 - 20.03.14 ZUS a szczególnie wszystkich z pokoju przechodniego 308 !!! (kto był to wie), a szczególnie Edytkę, Agniesię i Jagódkę.
bozenkarg....Polańczyk..pięknie?!....byłam tam cały maj 2012.....pogoda była przecudna.....tylko że ja byłam w DEDALU...ale kilka razy byłam w Plonie też na tańcach.Pozdrawiam i życzę Wam cudownej pogody i pływania rowerkami wodnymi po Solinie...