Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie wszędzie można rezerwować sobie pokoje....Nie we wszystkich sanatoriach.Jak dzwoniłam do DEDALA powiedziano mi że nie ma żadnych rezerwacji....dopiero jak się przyjedzie to przydzielają.....Nie wiem jak to jest ale oni też trzymają miejsca dla tych z komercji...!?Pozdrawiam
i co można 1 zarezerwować bo jak mi dokop tujo dziadka jakiegoś to masakra.Po miesiącu pobytu w szpitalu to mam dość.[/quote]
nie wiem czy 1 można ale 2 na pewno wystarczy że poprosisz a myślę że dziadka Ci nie przydzielą bo oni to chyba według wieku biorą, jak będę miała dostęp do neta to napiszę, bo jak na razie też jestem ciekawa kogo mi dają do pokoju
kasiula pisze:Nie wszędzie można rezerwować sobie pokoje....Nie we wszystkich sanatoriach.Jak dzwoniłam do DEDALA powiedziano mi że nie ma żadnych rezerwacji....dopiero jak się przyjedzie to przydzielają.....Nie wiem jak to jest ale oni też trzymają miejsca dla tych z komercji...!?Pozdrawiam
Dzwon jeszcze raz i jeszcze raz az do skutku moze trafisz na fajna recepcjoniske.Ja tak robilam i chyba za trzecim razem zapisala sobie moje nazwisko i wszysko bylo ok.
Dodam jeszcze ze my prosilysmy dwojke z kolezanka Gosia poznana na forum Gosia przyjechala pierwsza a gdy ja wreszcie dotarlam pani na recepcji powiedziala ze kolezanka juz czeka,choc my dopiero poznalysmy sie w sanatorium a na forum pomyslalysmy ze moze by razem zamieszkac.i bylo super.Tak ze dziewczyny szukajcie towarzystwa na forum a bedzie super.
I jeszcze dodam Gosia byla z Czestochowy a ja z lubelskiego i potrafilysmy sie dogadac mozna powiedziec ze we wszystkich sprawach jak to sie mowi i do tanca i do rozanca, Jak myslisz Gocha tak bylo :