Poddębickie Centrum Zdrowia

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
seweras
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2012 13:12
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Re: Poddębickie Centrum Zdrowia

Post autor: seweras »

poczekajmy kijan jak będziesz miał 55 lat czy wtedy napiszesz o sobie dziadek i czy tak będziesz się zachowywał i czuł bo nie liczy się wiem ale dusza
Awatar użytkownika
kijan
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2014 15:24
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: kijan »

Z całym szacunkiem dla WSZYSTKICH OSÓB po 50-tce . Tu nikomu nie chodzi o wiek ale o karygodne zachowanie !
Człowiek dojrzały powinien zachowywać się jak dojrzały, nie jak smarkacz z burzą hormonów !
Być może"młody duchem" zostawił w domu schorowaną żonę która martwi się o jego zdrowie i całe życie mu usługiwała
a on co rok jedzie do sanatorium żeby "sobie zamoczyć" WSTYD !
Jestem młody, po przebytej ciężkiej chorobie ale nie przyjechałem tutaj poużywać
tylko poddać się rehabilitacji aby wrócić jak naj szybciej do zdrowia i rodziny.
"Młodzieńcy" w średnim wieku szukają naiwnych kobiet ale nie wszystkie kobiety są takie głupie :P
Pozdrawiam serdecznie ;)
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

kijan pisze:Uderz w stół a nożyce same się odezwą :)
Jeżeli tak wygląda Twój szacunek to wypada tylko pogratulować. Gdybyś przeczytał mój post ze zrozumieniem zauważyłbyś, że dotyczył on zupełnie innej kwestii. Ile osób, tyle zachowań bez względu na wiek i płeć. Nawet jeśli są naganne to czy Twoim zdaniem publiczne ich piętnowanie jest na miejscu :?: :?:
Pozdrawiam, dużo zdrowia życzę.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kijan, ale nie każdy ma rodzinę i żonę. Jeżeli dwoje dorosłych ludzi ma ochotę na sex w sanatorium to co Ci do tego?
Poza tym wg moich obserwacji to najsłabszy poziom w sanatorium prezentowali panowie - moi rówiesnicy- czyli ci po 30.
Nawazniejsza była bania kazdego dnia :o
Ja fajnie bawiłam się z wieloma panami starszymi o 10 czy 20 lat i wspominam ich swietnie.
desperados
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2014 11:41
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: desperados »

Witam witam ponownie,ja byłam teraz na turnusie i uwierzcie mi czy masz 30+,50+60+ to i tak jest super, wiek sie nie liczy, ubawiłam sie z tymi ludxmi po pachy p.Janusz był suuper facet, kawały jak z rękawa sypał do dziś mnie brzuch boli od śmiechu.I tak jak jeden pan powiedział (pozdrawiam serdecznie jesli to przeczyta )tez bym tak chiała za 30 lat wspominać ten pobyt jak on wspomina swój z przed 30 laty ;- )...I gdzie jest moja ekipa mieli tu byc !!!! :evil:
Awatar użytkownika
kijan
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2014 15:24

Post autor: kijan »

Witam ponownie :)
Nawiązując do przedmówców to ci co szukają przygód zawsze mówią że są wolni lub ich związek się rozpadł przez tę drugą osobę...
Ludzie nie starajcie wzbudzić we mnie poczucie winy którego Wam brakuje !
Nie wyrażam się źle o ludziach ze względu na ich wiek ale na podłe zachowanie.
Sanatorium to nie burdel, gdzie daje się upust swoim fantazjom seksualnym.
Jak wam nie wstyd, szkoda że wasi lekarze którzy Was tu wysyłają nie czytają tego.
A może czytają...
Awatar użytkownika
grazka32
Na forum od: 18 mar 2014 18:36
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: grazka32 »

Witam :)
Moim skromnym zdaniem można miło spędzić czas w sanatorium nie koniecznie
puszczać się na lewo i prawo. Starsi ludzie potrafią być bardzo mili ale nienawidzę
napalonych samców którzy udają chorych żeby wyrwać się z domu.
Szanuję wszystkich oprócz takich Panów :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

kijan pisze:Witam ponownie :)
Nawiązując do przedmówców to ci co szukają przygód zawsze mówią że są wolni lub ich związek się rozpadł przez tę drugą osobę...
Ludzie nie starajcie wzbudzić we mnie poczucie winy którego Wam brakuje !
Nie wyrażam się źle o ludziach ze względu na ich wiek ale na podłe zachowanie.
Sanatorium to nie burdel, gdzie daje się upust swoim fantazjom seksualnym.
Jak wam nie wstyd, szkoda że wasi lekarze którzy Was tu wysyłają nie czytają tego.
A może czytają...
Ale komu ma być wstyd ??Nie zagalopowales się kolego ?
ada ada
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2014 09:23
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ada ada »

Niektorzy majac trzydziesci zachowoja sie o wiele gorzej niz piedziesieciolatkowie a dlatego ze nie potrafia cieszyc sie zyciem widza kogos a nie siebie krytykuja wszystko i wszystkic wkolo JESLI wstawil ktos zeby to lepsze to niz mialby byc bez i podejrzewam ze lepiej wyglada od coniektorych zapitych trzydziestolatkow A WIEC PIDZIESIECIOLATKOWIE pierwsza mlodosc trzecie zeby bawcie sie odpoczywajcie wszak wasze dzieci ni musi juz dziadek pilnowac
ada ada
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2014 09:23
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ada ada »

ETNA666 pisze:Witam dostałam skierowanie do tego sanatorium na 02.06.2014(po zmianie terminu wczesniej miałam na maj) chciałam zapytać czy ktoś w tym terminie jedzie z moich okolic tzn Radomska??pozdrawiam o mam nadzieje ze będzie fajnie.mam pewne informacje co to tego sanatorium wiec mysle ze bedzie fajnie. ;)
:D do zobaczenia w czerwcu
ODPOWIEDZ