Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alice pisze:To dziś śpimy przy zapalonym światełku? Bo ja też już idę poczytać trochę.
Alice przy zapalonym nie ponieważ od Goorki nie chce dostać po łapkach za nie dotrzymanie obietnicy zgaszenia światła,a potem Mnie obciążenia rachunkiem,a ja taka skromna myszka jestem,że nie wiem czy ma rencinka była wystarczająca na rachunek.
andrzej1955 pisze:Natentychmiast do spania gaduły jedne
Nie i co nam zrobisz?
Goorka nie ma za co i proszę Cię bardzo
Wiesz nie chce mówić głośno ponieważ będe posądzony o donoszenie,a tego nie znosze i nie lubie,powiem tylko że jest z moich terenów i pięknego miasta.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2014 23:59 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.