Szczawnica-Papiernik

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
sparrow.ski
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 22:01

Szczawnica-Papiernik

Post autor: sparrow.ski »

Proszę o opinie na temat "Papiernika",bo nic nie mogę znależć w internecie oprócz zdjęcia budynku i adresu.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Szczawnica-Papiernik

Post autor: Narewka »

A wystarczyło tylko wpisać tu,w wyszukiwarkę słowo 'papiernik' i już pokazuję się 30 opinii.
Dlaczego tak rzadko używa się wyszukiwarki,przecież to nie jest trudne,a temat mozna dalej ciągnąć,zamiast tworzyć wciaż nowe wątki.
Pozdrawiam.
Acer
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 mar 2012 19:02

Post autor: Acer »

Dobra,dobra, a co z parkingiem na samochód przy papierniku- płatny, bezpłatny, bo nie wiem.
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kristi »

18-2622359
sparrow.ski
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 22:01

Post autor: sparrow.ski »

Proszę o aktualne opinie,więc nie każ mi czytać opini sprzed dwu lat,bo przez ten czas mogło się wiele zmienić.Nikt nie pisze o wyposażeniu pokoi,parkingu,więc będę wdzięczny za informacje.Pozdrawiam.
samael
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2012 14:25
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: samael »

witam serdecznie.
przebywałem w"papierniku" w paxdzierniku 2010 roku.osrodek pamieta czasy pana Gierka,posiłki nawet znosne ale jak ktoś lubi dobrze i dużo zjeść do raczej nie ma na co liczyć,jeśli chodzi o parking to nie ma go wcale.parkujemy albo koło "Nauczyciela" albo na własna ręke pod budynkiem.Pozdrawiam i zycze miłego wypoczynku
ODPOWIEDZ