Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zastanawiam się, czy proporcje wg stanu na dzisiaj będą się utrzymywać ?
bo daje do myślenia stopień zagospodarowania opcji prywatnego sponsoringu...
zatem są jednak zasobne portfele, które nie skapią sobie na zdrowie ...
Jacku bo na zdrowiu się nie oszczędza. A jeszcze jak czas oczekiwania w niektórych województwach wynosi prawie trzy lata od ostatniego wyjazdu Czasem takie połączenie wyjazdu wczasowego z zabiegami to fajna sprawa.Też jak widzę jesteś ze Śląska , więc wiesz czym jest zmiana powietrza dla mieszkańców tego regionu.I nie zawsze zasobność portfela jest wymiernikiem takich komercyjnych wyjazdów.Wyczytałam tu na forum że bardzo często sponsorami takich wyjazdów są dorosłe dzieci kuracjuszy .Wielki szacunek za taki sponsoring
smuga pisze:Jacku bo na zdrowiu się nie oszczędza.
wszyscy o tym wiemy, jeno nie ci co przy wolancie, czyli u steru...
smuga pisze:A jeszcze jak czas oczekiwania w niektórych województwach wynosi prawie trzy lata od ostatniego wyjazdu
to tyż wiemy, szczegolnie na Górnym Śląsku i w Zagłębiu...
smuga pisze:
Czasem takie połączenie wyjazdu wczasowego z zabiegami to fajna sprawa.
u mnie akuratnie na odwyrtkę - czy połączenie zabiegów, których mi ( na miejscu ) odmówiono z wyjazdem "wczasowym"( które sobie od lat ponad 40 sam organizuję )...
smuga pisze:
Też jak widzę jesteś ze Śląska , więc wiesz czym jest zmiana powietrza dla mieszkańców tego regionu.
i fqurvia mnie płacenie gdzieś nadal "klimatycznego"...
smuga pisze:
I nie zawsze zasobność portfela jest wymiernikiem takich komercyjnych wyjazdów.
szlachetne zdrowie ...
smuga pisze:
Wyczytałam tu na forum że bardzo często sponsorami takich wyjazdów są dorosłe dzieci kuracjuszy .Wielki szacunek za taki sponsoring
młody stażem tutaj jestem - jeszcze się nie doczytałem...
być może bywają sporadycznie, czasami też słyszałem, że zasobniejsi w kasie zawożą staruszków do wód a sami w tym czasie do Keni...
alebo Dominikany...
i żałuję za grzechy wszelakie ...