Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Ell 40+ będziemy w Krynicy w tym samym terminie. Ja bedę I- raz. Też próbowałam zarezerwować pokój ale otrzymałam taką samą odpowiedz. Myśle , że niedogodnosci lokalowe wynagrodzi nam pogoda i piekna okolica.A o parkingu pisał Jarko49.
witam. Ja mam również skierowanie do starego domu zdrojowego od dnia 25.07.2009r. jestem przerażona warunkami tam panującymi, przede wszystkim brakiem łazienek. jeżeli ktoś może napisać więcej, to proszę o odpowiedz.
Witam serdecznie Ela50+. Ja też będę pierwszy raz i też liczę na dobrą pogodę. Nastawiam się pozytywnie i mam zamiar dobrze wspominać ten 3-tygodniowy pobyt w sanatorium. Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz dla Eli w sprawie parkingu przy Starym Domu Zdrojowym w Krynicy Gorskiej - spojrz troche wyzej bo tam juz opowiadalem innemu gosciowi na temat parkingu i jest taka mozliwosc ale pod pewnymi warunkami - poczytaj to sobie.
Miejsce w pokoju przydziela pielęgniarka niestety nie wiem wg jakich kryteriów.
jeśli chodzi o parking to jest kilka możliwości:
1) parking strzeżony w pobliżu sklepu około 300 metrów na południe od SDZ (wjazd od ul. Ebersa przed mostkiem w prawo).
2) przy większości okolicznych hoteli są parkingi.
3) można też zaparkować "na podwórku" SDZ, trzeba tylko znaleźć odpowiednią osobę i "wynegocjować pozwolenie".
W trzeciej dekadzie kwietnia wybieram się znów do SDZ. Prawdopodobnie autobusem z warszawskiego Dworca Zachodniego
Może ktoś jeszcze z Mazowsza
Pozdrawiam.
Adam
Witam, posty nie napawają mnie optymizmem mam skierowanie na turnus od 21 lipca do 8 sierpnia. Jeśli ktoś się wybiera, to proszę o kontakt:) Mam pytanie dotyczące czajnika , żelazka- czy to trzeba mieć ze sobą, czy jest na miejscu? Z kim negocjować parking ? KaHa