Krynica Górska - Stary Dom Zdrojowy

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Ela50+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2009 14:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Krynica Górska - Stary Dom Zdrojowy

Post autor: Ela50+ »

Witam Ell 40+ będziemy w Krynicy w tym samym terminie. Ja bedę I- raz. Też próbowałam zarezerwować pokój ale otrzymałam taką samą odpowiedz. Myśle , że niedogodnosci lokalowe wynagrodzi nam pogoda i piekna okolica.A o parkingu pisał Jarko49. :D
jantarka
Na forum od: 03 cze 2009 09:54

Post autor: jantarka »

witam. Ja mam również skierowanie do starego domu zdrojowego od dnia 25.07.2009r. jestem przerażona warunkami tam panującymi, przede wszystkim brakiem łazienek. jeżeli ktoś może napisać więcej, to proszę o odpowiedz.
Ell40+
Na forum od: 31 maja 2009 11:47

Post autor: Ell40+ »

Witam serdecznie Ela50+. Ja też będę pierwszy raz i też liczę na dobrą pogodę. Nastawiam się pozytywnie i mam zamiar dobrze wspominać ten 3-tygodniowy pobyt w sanatorium. Pozdrawiam serdecznie :)
jarko49
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2009 23:49

Post autor: jarko49 »

Odpowiedz dla Eli w sprawie parkingu przy Starym Domu Zdrojowym w Krynicy Gorskiej - spojrz troche wyzej bo tam juz opowiadalem innemu gosciowi na temat parkingu i jest taka mozliwosc ale pod pewnymi warunkami - poczytaj to sobie.
adam157
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2009 20:00

Post autor: adam157 »

Miejsce w pokoju przydziela pielęgniarka niestety nie wiem wg jakich kryteriów.
jeśli chodzi o parking to jest kilka możliwości:
1) parking strzeżony w pobliżu sklepu około 300 metrów na południe od SDZ (wjazd od ul. Ebersa przed mostkiem w prawo).
2) przy większości okolicznych hoteli są parkingi.
3) można też zaparkować "na podwórku" SDZ, trzeba tylko znaleźć odpowiednią osobę i "wynegocjować pozwolenie".

Pozdrawiam.
Adam
Ell40+
Na forum od: 31 maja 2009 11:47

Post autor: Ell40+ »

Dziękuję za odpowiedzi w sprawie parkingu. Pozdrawiam serdecznie :)
adam157
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2009 20:00

Post autor: adam157 »

W trzeciej dekadzie kwietnia wybieram się znów do SDZ. :) Prawdopodobnie autobusem z warszawskiego Dworca Zachodniego
Może ktoś jeszcze z Mazowsza :?:
Pozdrawiam.
Adam
KaHa
Na forum od: 25 cze 2010 12:06

Post autor: KaHa »

Witam, posty nie napawają mnie optymizmem :shock: mam skierowanie na turnus od 21 lipca do 8 sierpnia. Jeśli ktoś się wybiera, to proszę o kontakt:) Mam pytanie dotyczące czajnika , żelazka- czy to trzeba mieć ze sobą, czy jest na miejscu? Z kim negocjować parking ? KaHa
ODPOWIEDZ