Sanatorium Żegestów
-
forumowicz
Re: Sanatorium Żegestów
andrzej1955 pisze:Szanowny panie Rychu ,ja prosty kuracjusz prosze o troszke pokory z pana strony,nie wiem czym sie szanowny pan zajmuje, ale takie traktowanie ludzi na Forum jest po prostu niedopuszczalne, szasta pan paragrafami jak z rekawa,ludzi to chyba nie interesuje- interesuje ich jak maja zalatwic swoje sprawy z wnioskami do sanatorium, jakie tam beda warunki, jak dojechac itd.itp.a pan jako SUPER Kuracjusz ma im w tym pomoc-mam nadzieje ze takie sa pana intencje- a nie DOLOWAC ze sa niedouczonymi glupkami-to tyle w tej kwesti-z poszanowaniem Andrzej 1955,
To nick "andrzej1955" napisał o niedouczonych głupkach.Oj, niedobrze, niedobrze, takie brzydkie wyrażenia na forum o kuracjuszach to jest niedopuszczalne i świadczy o niskich pobudkach nicka "andrzej1955."
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
forumowicz
Tutaj temat_" OCEŃ SANATORIUM ". Trzymać się tematu!!! Wolna dyskusja w temacieandrzej1955 pisze:Proponuje panu przeczytanie swoich poprzednich wpisow glebokie zastanowienie sie kto tutaj obraza forumowiczow i czy jego POBUDKI sa bardzo wysokie-nicku-albo z ksywa lub pseudo-Rychu
Kończę ,podano kawę. Dyskusji z nickiem 'andrzej 1955" -< ZERO!!!
-
forumowicz
-
forumowicz
"Z czego się śmiejecie? z siebie samych się śmiejecie!..."
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10