kolejka do sanatorium...
Re: kolejka do sanatorium...
przez tydzien ponad 200osób mniej
mam już 5608 numerek
Atina a czemu niziny ? lekarz jakoś to uzasadnił ?
czy tam poprostu lepsze uzdrowiska jesli chodzi o konkretne schorzenie ?
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Numerki z NFZ schodzą bardzo różnie, to wynika zarówno z moich obserwacji jak i informacji z NFZ.
Teraz kiedy jest już przydział na okres "długiego weekendu majowego" numerki idą wolniej, gyż ośrodki sanatoryjne idą na komercję i wolą zbyć wolne miejsca za dużo większa kasę niż NFZ-towi.
Wolniej też schodziły w okresie świąt i na przełomie roku.
Pozostaje cierpliwie czekać lub dzwonić do NFZ-tu czy nie mają tzw. zwrotów, wtedy można wybrać sobie miejsce, tylko trzeba liczyć się z tym, że wyjazd może być nawet w ciągu tygodnia.
pozdrawiam agat
-
Krystyna 60
- Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2012 17:42
70568.po 14 m-cach mam nr 20914 i właśnie zastanawiam się kiedy pojadę,napisali mi ze okres oczekiwania 18 miesięcy jestem ciekawa czy tak się stanie. wg moich wyliczeń to ciężko będzie bo wypada to w okresie wakacyjnym, a jak wiadomo my zwykli emeryci to latem jechać to jak w lotto wygrać,byłam już raz ale zimą w Kołobrzegu w Kombatancie było super ,mimo wszystko pojechałabym teraz ale latem lub wczesną jesieniom zobaczymy: pozdrawiam wszystkich Krystyna.
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
-
Krystyna 60
- Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2012 17:42
Teraz tylko prosić aniołków by za bardzo si....nie robiły w tym terminie..bo wolę słoneczko niż deszczowe chmurki.....Na skierowanie z NFZ czekam już prawie rok i nadal przede mną ponad 46 tys. osób -pozdrawiam czekających