Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czekam na kontakt z osobą co ma ten termin to znaczy 08.05.12 z pomorskego i prosze o informacje o sanatorium Równica czy warto brać pok.jedinke jak z parkingem jake ceny pozdrawiam Jasiu
Witam wszystkich Mój mąż jedzie od 7.05 do Równicy w Ustroniu,ale z Bielska, Nie wiem czy wiecie ,ale rezerwujcie sobie pokoje najlepiej od głównego wejścia ,to będziecie mieli pokoje słoneczne i ładniejsze widoki. Pozdrawiam i życzę owocnej rehabilitacji
Bylam w Rownicy 2 razy, mozna rezerwowac pokoj telefonicznie ja wybieralam jedynke.Sanatorium jedne z najlepszych bylam bardzo zadowolona.Baza zabiegowa bardzo dobra, a najwazniejsze jest gdzie spacerowac i chodzic na bardzo dobre ciasteczka Pore tez masz bardzo dobra.Zycze milego pobytu i odpoczynku,bardzo dobrze trafiles