Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dzieki wam za porady Dzwonilem wczoraj do Zimowita i powiedziala ze pokoj powinienem miec z osobami ze zbliżonym wiekiem zobaczymy jak to bedzie stres jak przed maturą:P
Kruszynka napisała ci że jadać z ZUS nie masz dodatkowych kosztów-potwierdzam sam osobiśćie byłem-otrzymujesz dodatkowo zwrot za podróż,kwestia ilośći gotówki to kwestia pojemnośći,wydolnośći,i doboru towarzystwa,przy średnim spalaniu 30-50 zł dziennie,resztę dośpiewaj sobie sam,powodzonka i baw się dobrze
Karta to najlepsza rzecz, ale na początek trochę gotówki też się przyda. Nie wiem jakie będą wycieczki i jaki ich koszt, jak lubisz zaszaleć itp. Ja byłem w Polańczyku i byłem na dwóch wycieczkach, jedna 50zł druga 170zł. Miałem 350zł gotówką, ale wcześniej zorientowałem się gdzie jest bankomat i nie było problemu. Spacerek i kasa uzupełniona
Ja jestem tuż pod 40, a w pokoju byłem z panem tuż przed emeryturą (jeszcze się załapał z ZUS) i świetnie się dogadywaliśmy. Wiek nie ma znaczenia, tylko charakter.