Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak margot, tylko na razie te moje góry to Kołobrzeg, Kołobrzeg już pisałam że jak jeszcze raz usłyszę Kołobrzeg to trza będzie profil leczenia zmienić
Wiolet 58 masz racje ze musi minac 18 m-cy od ostatniego pobytu ,U mnie tak bylo ze 18 m-cy minelo ale o zwroty moglam sie starac po uplywie roku od zlozenia wniosku no chyba mnie ta pani w funduszu nie oklamala.?
Tak to prawda ,że musi minąć równe 18 m-cy aby skorzystać z wyjazdu ze zwrotów,sama tego ostatnio doświadczyłam.Pani z NFZ zadzwoniła i chciała mi taki przydział "dać"i system nie przepuszcza jej tego skierowania cytuję panią z funduszu.A więc czekamy dalej...
witam - skladanie wnioskow na wyjazd kazdy NfZ intrpretuje jak chce , dzwonilam w tej sprwie do centrali NFZ do W-wy i tam powiedziano wyraznie- wyjazd nie moze nastapic w ciagu 18-mcy od powrotu i to decyduje nie termin zlozenia lecz NFZ swoje i koniec