Kto się wybiera do Kołobrzegu na przełomie kwietnia i maja??

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Kto się wybiera do Kołobrzegu na przełomie kwietnia i ma

Post autor: margolka63 »

Wszędzie jest fajnie i wszystko prawie w zasięgu ręki, jeszcze trzeba poprosić o pogodę i będzie Ok. :D
Awatar użytkownika
nana
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: nana »

Hej przyszli kuracjusze :kwiat: :D my z MaKa1 będziemy w Niwie, więc również wszędzie mamy blisko,cieszę się że tyle osób się odezwało, mam nadzieję na miłą kawkę i spotkanko po zabiegach.A tak swoja drogą MaKa1 czy tylko my mamy zawojować Niwę , dziwne, że nikt nie jedzie z Twoich stron, ośrodek zawsze ma obłożenie. Pozdrawiam wszystkich baardzo serdecznie :kwiat: ;)
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nana, ja bede tam pierwsza wiec jeszcze wszystko jest do dogadania i zorganizujemy mile spotkanie tym bardziej, że bedziemy tam na święta! :D
Awatar użytkownika
nana
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

margolka63 cieszę się bo SAN niedaleko, eddi50 również będzie blisko, byłam jakiś czas temu w Kołobrzegu i jest naprawdę hmm rewelacja :D :D . MaKa1, a Ty się nie martw dojazdem wsiadaj w pociąg i śmigaj na wybrzeże, może w powrotną drogę się ktoś znajdzie, kto jedzie samochodem, dogadasz się i po krzyku. No to do zobaczenia moi drodzy forumowicze ;)
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bylam w Kołobrzegu całkiem nie dawno bo we wrześniu i tez w Sanie ale prywatnie stąd znam troszkę Kołobrzeg i wracam tam jak bumerang.
eddie50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2013 13:02
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: eddie50 »

Ja dwa lata temu również byłem w Kołobrzegu. San i Verano są uważane za kultowe miejsca jeżeli chodzi o balety (dancingi). Po Świętach Wielkanocnych może i Muszelka wystartuje. Zazieleni się "Aleja Miłości" w Kołobrzegu. W Caffe Venezia naprzeciw Perły Bałtyku jest doskonała kawa i nie tylko. W spacerach nad morzem brzydka pogoda nikomu chyba nie przeszkadza. Tak, że może być bardzo fajnie.
Awatar użytkownika
nana
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Widzę, że możemy założyć klub bywalców Kołobrzegu, cieszę się, że poznam nowych ludzi. Zapewne jeszcze sobie popiszemy, pozdrawiam serdecznie 8-) 8-) 8-) :kwiat:
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to jest nas juz czworo a to juz grupa, mamy jednego ,, rodzynka,, czyli mamy eskorte. Czas bardzo szybko leci ja za niedlugo zaczne pakowanie, ale znajac siebie robie to przed samym wyjazdem i bede oczekiwala na Was i na umówione spotkanie. A balety w Sanie są naprawde super! Pozdrawiam i życzę Miłego dnia. :D
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Nana chyba tak zrobie tzn. wsiadam w pociąg i jade tylko szkoda ,że sama ,ale dorwę tych którzy jechali z moich stron i wtedy pogadamy.Bo tak z tego wygląda ,że cały osrodek narazie nasz.Pozdrowionka :)
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Skąd będziecie wyruszały?
ODPOWIEDZ