Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej przyszli kuracjusze my z MaKa1 będziemy w Niwie, więc również wszędzie mamy blisko,cieszę się że tyle osób się odezwało, mam nadzieję na miłą kawkę i spotkanko po zabiegach.A tak swoja drogą MaKa1 czy tylko my mamy zawojować Niwę , dziwne, że nikt nie jedzie z Twoich stron, ośrodek zawsze ma obłożenie. Pozdrawiam wszystkich baardzo serdecznie
margolka63 cieszę się bo SAN niedaleko, eddi50 również będzie blisko, byłam jakiś czas temu w Kołobrzegu i jest naprawdę hmm rewelacja . MaKa1, a Ty się nie martw dojazdem wsiadaj w pociąg i śmigaj na wybrzeże, może w powrotną drogę się ktoś znajdzie, kto jedzie samochodem, dogadasz się i po krzyku. No to do zobaczenia moi drodzy forumowicze
Ja dwa lata temu również byłem w Kołobrzegu. San i Verano są uważane za kultowe miejsca jeżeli chodzi o balety (dancingi). Po Świętach Wielkanocnych może i Muszelka wystartuje. Zazieleni się "Aleja Miłości" w Kołobrzegu. W Caffe Venezia naprzeciw Perły Bałtyku jest doskonała kawa i nie tylko. W spacerach nad morzem brzydka pogoda nikomu chyba nie przeszkadza. Tak, że może być bardzo fajnie.
No to jest nas juz czworo a to juz grupa, mamy jednego ,, rodzynka,, czyli mamy eskorte. Czas bardzo szybko leci ja za niedlugo zaczne pakowanie, ale znajac siebie robie to przed samym wyjazdem i bede oczekiwala na Was i na umówione spotkanie. A balety w Sanie są naprawde super! Pozdrawiam i życzę Miłego dnia.
Nana chyba tak zrobie tzn. wsiadam w pociąg i jade tylko szkoda ,że sama ,ale dorwę tych którzy jechali z moich stron i wtedy pogadamy.Bo tak z tego wygląda ,że cały osrodek narazie nasz.Pozdrowionka