Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Maka1 ja z Zielonej Góry i zastanawiam się czy jechać autem czy wybrać autobus, ale to jeszcze mam dobry tydzień do namysłu. A Nana skąd? Bo Eddie50 to chyba gdzieś z Białegostoku.
Dziewczyny napiszę do Was maila jakby co, a nasz Edi milczy:), ciekawe jaką grupą wiekową jesteśmy, jednak czy to w sumie ważne? w każdym wieku można się dobrze bawić
Ja mam jednak najdalej. Samochodem to ok. 620km. Imię moje odgadnięte, bo tylko takie jak napisała Małgorzata pasuje. A nana to Anna? Ale może lepiej pozostać przy nickach. Pozdrawiam
Nie chce mi się wierzyć ,że do Kołobrzegu w tym terminie do 3 ośrodków jadą....tylko 4 osoby! Może kto ś się odważy i dołączy do naszej grupy forumowiczów?