Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Iwonicz Zdroj 18,04,2012 . jestem z poznania , czy ktos moze orientuje sie kto jedzie w tamte kierunki tego dnia albo z woje, wlkp ?? , prosze o pilny kontakt pod numerem [tel] albo na [email] P.s. zastanawiam sie jak mozna dojechac do Iwonicz Zdroj pkp albo pks aby byla tylko jedna przesiadka albo w ogole,
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018 22:26 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto email
witam nie wie Panie jak dlugi jedzie pks do Iwonicza Zdroja ? a i zastanawiam sie czy Pani wyjezdza 19 czy 18 ? o ktorej godz itp. . dziekuje za informacje
przepraszam za bledy szybko pisalem i nie zauwazyłem jakie popelnilem bledy ;/ oto poprawna odp :
witam czy orientuje sie Pani jak dlugi jedzie pks do Iwonicza Zdroja ? a i zastanawiam sie czy Pani wyjezdza 19 czy 18 ? i o ktorej godz . . dziekuje za informacje
Zdzisławleo etc,- błędy można robić ale ty robisz sobie to co kury znoszą,nie pal głupa za przeproszeniem,co do długości autobusu zapytaj w PKS,napewno dostaniesz tam konkretną informację
ale czasami warto zapytac sie osob ktore wiedza co i jak , bo niekiedy na pks podawaja bledne informacje, co do bledow to nie moglem, znalezc opcji edytuj albo usun , chyba ze Pan wie jak to zrobic, to z przyjemnoscia usune post i napisze poprawnie pozdrawiam
zdzislawleo niestety nie ma możliwości edycji postu już wysłanego ale myślę, że niewiele by to pomogło w Twoim przypadku gdyż trzy razy wysyłałeś(aś) to samo zdanie z tymi samymi błędami. Pozwoliłem sobie usunąć jeden z tych postów bo nic nie wnosi do sprawy. Pomijając poprawność konstrukcji tych wypowiedzi, rozumiem też, że chodziło o to jak długo jedzie autobus, a nie jak długi jest (fizycznie). No chyba, że się mylę
Pozdrawiam serdecznie