Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam.
Byłem na turnusie 13.04 - 7.05.2013 r.
Turnus był wspaniały ze względu na uczestniczących ludzi. Powinna zostać po nas na "ścianie pamięci" zwykła gitara zamiast zdjęcia lub laurki.
Pogoda nie dopisała, przez 18 dni było zimno.
Życie towarzyskie było jednak wspaniałe. W wiacie robiliśmy 3 razy w tygodniu składkowego grilla z tańcami (już na pierwszą imprezę złożyło się ponad 80 osób po 10 zł). Ponieważ mam karty do MAKRO oraz SELGROSA i spory samochód to zaopatrzenie we wszystkie potrzebne artykuły odbywało się błyskawicznie. Było dwóch świetnych gitarzystów (Artur i Krzysztof), którzy potrafili zagrać dosłownie wszystko co towarzystwo sobie zażyczyło.
Gdy zmęczeni gitarzyści robili przerwę, uruchamialiśmy disko z mojego auta podprowadzonego tyłem (otwarte wszystkie drzwi) do prawego tylnego wejścia do wiaty.
Jeden z pacjentów (Kaszub) załatwiał w pobliskich hurtowniach świeże ryby po 5 zł/kg. Potrafił je wspaniale przyprawić i upiec na grillu.
Mieszkałem na parterze przy gabinecie fizykoterapii (tam gdzie jest magnetronik) jest tam blisko router wi-fi i dobry dostęp do internetu.
Czas spędzony pozytywnie dla zdrowia oraz wspaniale towarzysko.
Pozdrawiam byłych i przyszłych pacjentów ośrodka w Sobieszewie.
Tadeusz z Wa-wy
Ja chciałem pozdrowić turnus grudniowy z 2013, tez była [cenzura] ekipa, dobry humor nie opuszczał bandy Sobieszewskiej ( Matka i spółka). Kto był to wie o co chodzi, jeszcze raz pozdrawiam.