Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,mam pytanie,jeżeli możesz to napisz jak to zrobiłeś że jedziesz do tego sanatorium,bo chyba wiesz gdzie jedziesz i na co możesz liczyć ,z góry dziękuję,pozdrawiam i nie życzę przyjemnego pobytu-bo masz pewne że taki będzie
Witajcie!W Klinice pod Tężniami nie ma pobytów z NFZ maja tylko 2 turnusy z dofinansowaniem PEFRON ale tylko pod warunkiem ,że będzie to grupa 20 osobowa.Pozdrawiam
witam w zasadzie nie mam sprecyzowanych wymogów co do wygladu i wieku wazne są checi ja biore pakiet zdrowotny który jest przy pobytach min 7 dniowych czy jestes zainteresowana takim wyjazdem? pozdrawiam