można wybrać jaki się chce
Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014
-
forumowicz
Re: Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014
można wybrać jaki się chce
- ededi12
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 cze 2012 22:16
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
-
forumowicz
- ededi12
- Super Kuracjusz

-
forumowicz
-
forumowicz
- ededi12
- Super Kuracjusz

krzysiek11 pisze:Skoro własnążartuje oczywiście. Najwazniejsze zeby wrocic do zdrowia. Powiedz sa jakies wieczórki zapoznawcze? Ile wstęp kosztuje zazwyczaj? Jak dlugo trwają zabiegi? Sa organizowane wycieczki? Na piętrze sa Panie i Panowie razem? Po ile osob jest w pokoju? Jest basen? Czy obecność o 22 obowiązkowa w pokoju? Duzo pytam:)
Więc tak baletów ponoć nie organizują w Papierniku tylko trzeba biegać do chyba Hutnika czy jakiegoś innego sanatorium.Czy są płatne nie mam pojęcia.
Zabiegi zazwyczaj (jak w innych sanatoriach byłam )są do południa nieliczni mieli popołudniu.Zabiegów jest sporo i z wstawionej niedawno opinii są niezłe na niektóre trzeba przejść do innego budynku ale to jakieś 5 min marszem.
Wycieczki hmmmm coś mi się zdaje że nie organizują żadnych.Ja sama dzwoniłam do biura w Szczawnicy Szewczyk trawel właśnie z pytaniem czy może w sanatoriach ogłaszają swój program ale pani powiedziała że nie.Z tym że jako biuro turystyczne ogólnie organizują wycieczki jednodniowe i można się zapisać.
Nie ukrywam że mi ulżyło
O pokoje dzwoniłam i dla ZUS-u są dwójki,na piętrze sądzę że jest mieszane Panie i Panowie.TV na korytarzu,czajnik na korytarzu ( za 15 zł można wypożyczyć do pokoju).
Z resztą poczytaj opinie dramall niedawno wrócił
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 2&start=20
Pozdrawiam
- ededi12
- Super Kuracjusz

-
forumowicz